Zwangerschap // Ik heb verlof!

Met nog 40 dagen tot de uitgerekende datum op de teller is het zover, ik heb verlof! Het leek mijlen ver weg de laatste weken maar eigenlijk is het nog heel snel gegaan. Ik merk dat mijn lichaam er aan toe is en dat ik nog een aantal dingen moet afstrepen voordat mevrouwtje komt.

De eerste paar maanden duurde eeuwen en voordat ik kon gaan genieten waren we al over de helft maar op dit moment kan ik geen genoeg krijgen van de schoppen en de beweging in mijn buik. De Kerstboom staat en dus is thuis zijn voor mij echt geen straf op dit moment.

Met 34 weken verlof

Ik wilde dus heel graag door werken tot 36 weken want ja dan heb je daarna gewoon een stuk langer. Ook is wachten echt niks voor mij maar ik merk dat mijn lichaam toch meer te verduren heeft dan verwacht. Zo ging ik tot 30 weken zwangerschap er zingend doorheen en vertelde ik tegen iedereen dat het een eitje was. Geen misselijkheid, geen rare kwalen en gewoon zoals het hoort zijn gangetje. Alleen van de een op de andere dag gingen mijn bekken en rug niet meer zo lekker. Na een dag werken kon ik vrij weinig meer doen, geen huishouden, geen hond uitlaten en alleen nog maar op de bank liggen. Gelukkig helpt de fysio goed en paste ik mijn werk aan de afgelopen weken. Advies, toch stoppen met 34 weken dus dan doen we dat maar!

Baby Lauret

Met ‘baby Lauret’ gaat het allemaal nog steeds prima. Ze verwachten haar iets boven het gemiddelde en groeit dus goed! Ook in mijn buik is ze duidelijk aanwezig en heb ik eigenlijk weinig onzekerheid of het wel goed gaat. Toch is het altijd fijn om haar hartje tijdens de checks te horen hoor want volledige onzekerheid is er bij mij nooit.

Face2beauty blog

Normaal komen er 3/4 artikelen online en in mijn verlof probeer ik wat vooruit te werken maar ik wil mezelf hier totaal niet aan vast pinnen. Ik wil genieten van mijn zwangerschap en het gewoon een beetje op zijn beloop laten. Komen er dus minder of even geen artikelen dan is het zo. Ik weet natuurlijk ook niet wanneer de kleine zal komen, wat ik wel hoop is dat ik daarna nog gewoon tijd vrij kan maken om door te bloggen. We zien wel hoe het loopt maar ik houd jullie zeker op de hoogte hoe het allemaal gaat!

Wat ik allemaal nog tijdens mijn verlof wil en hoop te doen vertel ik binnenkort in een artikeltje!


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *