Zwangerschap // Foto’s van de zwangerschapsshoot

In eerste instantie wilden we geen foto’s laten maken van de zwangerschap. Gewoon zelf zo nu en dan een foto maken vonden we wel prima maar naarmate ik verder in de zwangerschap kwam begon ik te twijfel. Uiteindelijk vond ik Anouk op Instagram, maakte ontzettend mooie foto’s in onze omgeving en had dan ook nog eens een mooie deal! Vandaag deel ik een aantal foto’s van de zwangerschapsshoot met jullie.

Ik dacht vooral, wie weet ben ik maar 1x zwanger in mijn leven en heb ik het nooit vast gelegd. Dus zoeken, zoeken, zoeken want de meeste fotograven vragen echt een hoop geld. Uiteindelijk kwam ik bij Anouk terecht en ze had een mooie deal voor een zwangerschapsshoot in combinatie met een newborn shoot. Ze komt dus na de bevalling ook nog eens mooie foto’s maken!

Haar stijl vond ik heel mooi vooral de foto’s met ondergaande zon dus ik contacteerde Anouk en we plande de shoot in op de dag dat ik 34 weken zwanger zou zijn. Grote buik maar nog wel mobiel en mooi genoeg om foto’s te maken. Ik kreeg deze week de foto’s binnen en echt ik vind er een hele hoop mooie tussen zitten en heb totaal geen spijt dat we dit hebben gedaan. Oke af en toe schrik ik van mijn iets dikkere hoofd die ik heb gekregen maar ach, het hoort er bij!

Een ontspannen sfeer op een heide en gewoon onszelf gedragen zoals we zijn (met wat aanwijzingen van Anouk zelf). De foto’s met het gestreepte jurkje zie je mijn buik het beste maar de foto’s met het blauwe jurkje vind ik een aantal heel mooi samen met Niels.

Ik ben heel benieuwd wanneer de kleine meid zal komen en ook heel benieuwd hoe ze eruit gaat zien. Dat we als gezin ook nog eens vastgelegd worden door Anouk is dan helemaal top. Ik ga een mooi plekje in huis zoeken om een aantal foto’s af te laten drukken en op te hangen.


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *