Yves Saint Laurent Nail Laquer // 25 Rose Romantique

YSL_Naillaquer_23_1

Een tijdje geleden had Linda van Lifestylebylinda.nl een hele toffe winactie, je kon namelijk kans maken op een high end nagellak van YSL. Natuurlijk ben ik altijd in voor een prachtig lakje en zo’n mooie kans om eens een high end nagellak uit te proberen krijg je niet vaak. Ik deed mee en ik won uiteindelijk. Vandaag laat ik jullie zien of dit high end lakje het ook echt waard is.

YSL_Naillaquer_23_2

De review van Linda was echt tot op de puntjes perfect. Prachtige foto’s en goed geschreven, ik werd nieuwsgierig want de verpakking zag er echt als een pareltje uit. Linda mailde mij dat ik de winnares was en in dezelfde week ontving ik een pakketje van haar.

YSL_Naillaquer_23_4

De flacon zelf is de mooiste in mijn collectie tot nu toe, super chique en vrouwelijk. Alleen in de kast staat deze nagellak al prachtig! De goude dop met rode YSL letters is gemakkelijk van het flesje af te halen en is eigenlijk meer voor de sier. Het is namelijk heel ongemakkelijk lakken met zo’n vierkanten dop. Hiervoor heeft YSL iets slims bedacht want hieronder zit een gemakkelijke draai dop die rond is zodat lakken toch heel gemakkelijk gaat.

YSL_Naillaquer_23_3

Nummer 25 Rose Romantique is een zacht roze kleur die zeker romantisch is. Niet te opvallen maar laat je nagels er zeker een stuk beter uitzien als een blanke lak. Deze kleur past eigenlijk overal bij en is zeker tijdloos.

YSL_Naillaquer_23_5

Het kwastje is een wat stugger kwastje, niet het meest ideale kwastje vind ik zelf. Ik vind het namelijk zelf altijd fijn als het wat doorbuigt en ik mijn nagellak heb aangebracht in twee strepen. Bij dit kwastje moet je wel even goed opletten maar eenmaal een paar keer gedaan ben je het er ook aan gewend.

YSL_Naillaquer_23_6

Mijn nagels zijn helaas in slechte staat de laatste weken 🙁 Ze breken snel af en groeien niet slecht, sorry als dit te zien is!

De kleur zal nooit volledig dekken maar dat had ik ook zeker niet verwacht van deze lak. Het laat je nagels er wel een stuk beter uit zien. De roze lichte gloed vind ik nog het mooiste aan deze lak. Als ik even niet weet welke kleur ik op mij nagels wil aanbrengen pak ik dit lakje want hij kan eigenlijk altijd.

Wat heel fijn is van dit YSL lakje is dat hij streeploos aanbrengt en hij zeker mooi en lang op je nagels blijft zitten. Zelf had ik zo snel nog niet deze nagellak gekocht omdat deze nagellak €24,95 kost in de winkel. Super dat ik de lak dus heb mogen testen via Linda. Ik ga hem zeker nog vaak dragen!


Volg:

12 Reacties

 1. 7 augustus 2015 / 11:06

  Ik heb ook zo’n soortgelijk lakje van Chanel (niet volledig dekkend en lichtroos) en ik draag hem erg vaak op momenten dat ik geen zin heb in nagellak maar wel wil dat m’n nagels netjes ogen. Dit lakje lijkt me hier ook ideaal voor!

  • Vera
   Auteur
   7 augustus 2015 / 17:49

   Inderdaad, helemaal mee eens! 🙂

 2. 7 augustus 2015 / 12:34

  Wauw wat een chique lak zeg. Ik had ‘m wel wat mooier gevonden als ‘ie volledig dekkend was. Maar toch is het echt een plaatje!

  • Vera
   Auteur
   7 augustus 2015 / 17:50

   Dankjewel! Je moet er inderdaad van houden dat het niet volledig dekt.

 3. 8 augustus 2015 / 10:57

  Mooi lakje, dit soort kleurtjes doen het altijd goed en staan super netjes. You’re own nails but better. Qua prijs is ie wel behoorlijk zeg, zou hij beter blijven zitten dan Essie? x

  • Vera
   Auteur
   8 augustus 2015 / 11:54

   Nee ik vind Essie nog wat fijner zelfs. Maar Essie is dan ook wel 1 van mijn favorieten 🙂

 4. 8 augustus 2015 / 12:54

  Heel erg leuk dat je er een review van hebt gemaakt Vera! Fijne review van een heel mooi lakje <3

 5. 13 augustus 2015 / 16:20

  Ohw die is zeker mooi zeg! Die verpakking ook ja.. zo chique ♥ En het kleurtje is gewoon altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *