Wishlist Sport items

Joghacom_outfit_2

Zoals ik jullie liet zien in mijn sport updates, sport ik 4x in de week. Het is natuurlijk wel zo fijn als je iedere keer een gewassen en schoon setje aan kunt trekken. Ik heb nu al wel wat setjes maar merk toch dat ik af en toe wat te kort kom. Vandaag laat ik jullie mijn wishlist zien, benieuwd wat jullie favorieten zijn!

Sport-shirts

Bovenste rij || Reebok €27,95 // H&M €24,99// Nike €27,95
Onderste rij || Hunkemoller €29,99 // H&M €14,95

Vroeger durfde ik alleen maar t-shirts te dragen waarin ik mijn lichaam kon verstoppen, tegenwoordig is dit wel anders en vind ik best dat ik mijn upcoming spierballen en rugspieren mag showen. Oké, de buik blijft nog mooi bedekt omdat ik me hier niet comfortabel bij voel. Ik heb weer wat leuke shirtjes voorbij zien komen. Mijn favoriet is die van de Hunkemoller.

Sport legging

Adidas €24,50 // Nike €56 // H&M €19,95 // Adidas €24,50

Als het om broeken gaat ben ik best kritisch. Ik vind namelijk al snel dat je afzakken of niet helemaal lekker zitten als je je oefeningen aan het uitvoeren bent. Ik vind het belangrijk dat een broek hoog sluit waardoor je met squaten niet je gehele bil bloot geeft. De sportleggings die ik nu heb zijn allemaal nauwsluitend en dit vind ik eigenlijk ook wel het fijnste om te trainen. De sportleggings van Adidas zijn tot nu toe mijn favoriet.

Veel items zijn in de sale, wat altijd fijn is natuurlijk. Sportleggings zijn vaak niet goedkoop en als je dan 30% of 50% krijgt is het heel mooi meegenomen.  Het is nog even kijken of ik iets ga scoren! Wat zijn jullie favorieten?


Volg:

4 Reacties

 1. Kathleen
  17 juli 2016 / 09:42

  Leuke kleding hoor!

 2. 17 juli 2016 / 10:32

  Mag ik vragen waar je die laatste Adidas broek gevonden hebt? Ik heb hem wel gevonden, maar niet voor deze prijs haha. Korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen 🙂

  • Vera
   Auteur
   17 juli 2016 / 13:35

   Zag dat jij toevallig de broek ook vandaag in een blogpost had, wat toevallig!! Ik heb hem bij Zalando gespot. Echt een super leuke broek vind ik het. Hij is nog ruim op voorraad!

   • 18 juli 2016 / 20:28

    Jaa hij is echt onwijs leuk! Dankjewel, heb hem gevonden en gelijk besteld haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *