Wishlist | Spring outfits

Spring outfits

Het is vandaag officieel Lente! Helaas zijn de temperaturen nog niet zover maar dat zal hopelijk binnenkort goed komen. Om dan toch alvast te denken aan die fijne temperaturen deel ik alvast wat Spring outfits. Ik heb zulke leuke setjes in gedachten en vandaag deel ik er 3 met jullie.

Colbertjes zijn het helemaal dit seizoen. Leuke kleurtjes, patroontjes en verschillende lengtes! Ik vind het echt een hele leuke trend en daarom hebben twee van mijn drie outfits het colbertje erin zitten. Wat vinden jullie van de drie setjes?

Colbert | YAYA / Broek | Silver Creek / T-shirt | Tommy Hilfiger / Schoenen | Sacha / Bril | Ray-ban

Ik kwam dit gele colbertje tegen en ik ben echt verliefd op de kleur! Ik vind mosterdgeel/okergeel altijd heel mooi staan bij donker haar en laat ik dat nu toevallig hebben. Helaas is het colbertje niet heel goedkoop (€149) maar ik krijg hem niet uit mijn gedachten! In combinatie met een zwart t-shirt en zwarte leuke sandalen.

Blouse | Only / Broek | H&M / Schoenen | Convers / Bril | Ray-ban / Tas | River Island

Ik had altijd een heel leuk spijkerbloesje alleen die heb ik laatst weg gedaan omdat deze al wel heel oud was. Wat meer denim tops in mijn kast zou dus een mooie toevoeging zijn. Heel veel lente outfits combineer ik met mijn witte all-start. Ik ben ook heel benieuwd hoe deze bril van Ray-ban mij zal staan want vind hem bij andere dames altijd zo leuk.

Colbert | Only / Broek | H&M / Schoenen | Sascha / Tas | River Island / Bril | Ace & tate

Love, Love, Love, dit colbertje en de tas. Ik wil dit colbertje heel graag eens passen en combineren met een fijne losse boyfriend jeans. Benieuwd of me dit staat zoals ik het in gedachten heb. De kleur van het tasje is toch echt helemaal Lente/Summer proof! Brillen met een doorzichtig montuur hebben mijn aandacht ook echt dit seizoen.

Welke Spring outfit vinden jullie het leukste? Ik kan echt niet kiezen en zou ze graag alle drie in mijn garderobe willen hebben. Je kunt ze namelijk ook heel goed met elkaar afwisselen.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *