Wishlist // Sportoutfits

Voor mijn bruiloft zat de sportflow er zo goed in! 4 tot 5 keer stond ik per week in de gym en zat ik zo lekker in mijn vel. Daarna ging het totaal de andere kant op en ging ik naar 2/3x per week. Ook prima maar toen liet ik me ook nog eens gaan met al het ongezonde eten! Tijd was het om me te herpakken.

De 5x per week sporten gaat voor mij alleen niet meer werken, ik vind een max. van 3/4x wel prima. Maar ik denk niet echt dat het daaraan ligt dat mijn vetpercentage omhoog is geschoten. Ik laat me gaan met snoepen, eten en al het ongezonde. Ik voel me niet fit en totaal niet energiek dus tijd om daar weer even aan te gaan werken.

We hebben een vernieuwde sportschool en ik heb een meting uit laten voeren die me een beetje van slag maakte. Tijd voor verandering! Dit werkt altijd nog beter bij mij als ik er een doel aan hang. Ik heb dus een doel gesteld en als ik die behaal mag ik een nieuwe sportoutfit uitkiezen. Ik heb een aantal nieuwe merken op het oog en deel deze graag in mijn wishlist sportoutfits!

Stronger

Dit merk heb ik al een tijdje op het oog. De broeken hebben echt te gave printjes en zijn lekker hoog. Dat is echt een musthave vind ik! De rode top met rode broek vind ik ook echt een leuke combi. Dan met zwarte nikes erbij, echt heel gaaf. Een sportlegging kost wel gemiddeld zo’n €69.

Gymshark

Gymshark staat ook bekend om zijn fijne leggings. Ze blijven goed zitten, schijnen niet door en zijn ook weer hoog. De kleuren die ze hebben vind ik ook echt gaaf. Het zijn wel vaak gewoon enkele kleuren zonder printjes. Vind vooral deze kleuren en de tops er heel leuk uit zien. In combinatie met die gave kleur nikes!

Reebok

Op Instagram zie ik heel veel meiden lovend over de sportkleding van Reebok. Zelf heb ik eigenlijk nog niks van dit merk. Het is iets betaalbaarder en ze hebben ook weer van die leuke printjes. Ook hebben ze blijkbaar fijne sport bh’s. Vind het oranje topje met de neon spirale broek echt een hele leuke combi, lekker vrolijk ook!

My protein

My protein is van deze 4 het goedkoopst maar ook hier hoor ik goede dingen van. De tops hierboven zijn op twee manieren te dragen namelijk los en vast geknoopt. De broeken hebben geen gave printjes maar wel een mooie afwerking waardoor de billen beter tot zijn recht komen (Hallo, top uitvinding haha). Kijk ook even naar die gave volledig zwarte nikes!

Welke setjes vinden jullie het leukst? en hebben jullie al ervaring met deze merken? Ik moet er nog eens goed over nadenken want eigenlijk vind ik ze stiekem allemaal heel erg leuk!

Zouden jullie de sport updates ook weer leuk vinden om te lezen? Want dat hield ik vroeger wel altijd bij en dan had ik ook nog eens meer motivatie voor een beter resultaat.

 


Volg:

1 Reactie

  1. 21 maart 2019 / 19:28

    Oh wat een gave kleding zeg! Dit had ik net nodig, aangezien ik nu weer lekker aan het sporten ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *