Wishlist // Make-up en huidverzorging

Zoals jullie mij misschien al wel een beetje kennen, ik heb altijd een wishlist als het gaat om make-up en huidverzorging. Ik wil allerlei producten proberen om te kijken of het voor mij werkt. Daarom vandaag weer een wishlisht met make-up en huidverzorging! Hebben jullie ze al uitgeprobeerd?

Nars // Cheek palette & Orgasm after glow Lip balm

Het cheek palette komt meerdere malen per jaar uit volgens mij want ik heb hem ook al eens voorbij laten komen in een artikel mooie luxe holiday make-up producten. Alleen deze keer weer in eens nieuw jasje en andere kleuren, meer Zomerse kleuren. Iedere keer schaf ik hem alleen niet aan en droom ik er alleen maar van.

Pas kwam ik ook ergens een artikel tegen waarbij deze lipbalm werd getest. Af en toe heb ik namelijk geen zin in een gekleurde lipstick, maar om de lippen toch wat glans te geven zou ik dan wel een mooie lippen balm willen. Deze van Nars is echt zo mooi! Ik heb echt een zwak voor zulke mooie verpakkingen ook.

Dior // Backstage Foundation 

De laatste weken gaan mijn favoriete foundations er snel doorheen. Ik heb mij favoriet van Tarte waar ik bijna een eind aan zie komen. Helaas is die alleen niet heel makkelijk te verkrijgen (toch weer naar New York?). Ik zie ook heel veel lovende berichten over deze foundation van Dior. Nog nooit een foundation van Dior gehad dus zou het heel graag eens willen testen.

Melt // Eyeshadows

Dit merk staat al langer op het verlanglijstje maar onmogelijk te krijgen in Nederland. Nu zag ik dat dit merk te bestellen is bij Beautybay. De matte stacks zijn vooral mijn favorieten en de pigmentatie blijkt heel goed te zijn.

Sol de Janeiro // Bum Bum bodycreme

In mijn adventskalender zat een mini verpakking van Sol de Janeiro Bum bum en sindsdien wil ik deze bodycreme in een groot verpakking zo graag. Enige nadeel, je betaalt voor een groot verpakking €41. Dat vind ik voor een bodycreme toch wel echt heel veel geld. Misschien dat ik binnenkort weer eens een klein verpakking ga aanschaffen. De geur van deze bodycreme is echt zo lekker, het doet me gelijk denken aan vakantie.

Parfum // Juliette has a gun

Geuren vind ik zo lastig. Ik vind maar zelden een geur die ik fijn blijf vinden en echt tot mijn favorieten behoort. Op dit moment is dat bijvoorbeeld Olympea maar eens een keer wat afwisselen vind ik ook wel leuk. Ik zie heel veel lovende reviews over Juliette has a gun parfum. Een exclusiever merk wat niet heel goedkoop is maar wat wel een hoop unieke geuren heeft. Toch eens langs gaan bij de nieuwe Skins winkel in Breda

Kiehls // Midnight recovery & Ultra facial cleanser

Mijn huid is de laatste tijd wat onrustiger en ik kan er vrij weinig aan doen omdat het hormonaal is. De producten van Kielhs zijn dan blijkbaar een hele goede uitkomst en ben vooral benieuwd naar de cleanser. De cleanser is ook nog eens betaalbaar.

Hebben jullie deze producten al wel eens geprobeerd en wat is jullie ervaring ermee?

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *