Wishlist Loavies

Untitled-1

De laatste maanden heb ik niet veel kleding geshopt en daar ben ik eigenlijk best trots op! Om nu helemaal niet meer naar kleding te kijken gaat me te ver. Online shoppen is heerlijk en vooral bij websites zoals Loavies. Ik vind namelijk dat hun altijd hele leuke items hebben. Kijken jullie mee wat mijn favorieten items in de webshop zijn.

Dit artikel schrijf ik helemaal vanuit mijzelf en is niet in samenwerking gegaan met Loavies. De winkel is denk bij heel veel meiden bekend en staan bekend om hun leuke collecties. Laatst neusde ik weer eens rond en zag een aantal hele leuke items.

Roze suède vest – €39,95

Dit vest zag ik voor het eerst bij de vlogs van Manon (Todaysbeauty) zij combineerde hem zo leuk. Zelf had ik hem niet zo snel in mijn wishlist gezet alleen toen ik hem bij haar zag was ik om. Dit vest valt met heel veel simpelere shirts te combineren en blijkt heerlijk zacht te zijn.

Bicker Jacket – €59,95

Al jaren denk ik dat biker jackets alleen maar voor stoere chicks zijn. Dat is zeker niet waar want je kunt de leren jacket tegenwoordig met van alles combineren. Vind het super leuk om dit in deze tijd van het jaar te dragen met een leuke sjaal. Toch maar eens wagen aan een mooie bicker jas?

Flair top – €24,96

Ik houd meestal niet van topjes die erg kort vallen maar deze met laagjes vind ik toch wel leuk. Ik zou hier zoiezo een iets hogere jeans onder dragen en een zwarte top. Leuke opvallende ketting hierop en laarsjes eronder en je bent klaar! Ik heb zelf bijna geen rode items en deze vind ik toch wel tof!

Lovely simple pink – €25,95

Toen ik dit shirtje voor het eerst zag dacht ik dat het een basic gladde top was, totdat ik door klikte. Aan de rugzijde bestaat hij namelijk uit twee losse lappen die over elkaar heen vallen. Super leuk effect en zeker een leuke top om in de lente te dragen. Het kleurtje is ook lief en zacht.

Loavies is een leuke winkel en heeft tegenwoordig ook woonaccessoires! Wat vinden jullie van mijn uitgezochten items?


Volg:

2 Reacties

  1. 20 februari 2015 / 08:26

    Super mooie items. Wat dat betreft vind ik bijna alles van Loavies altijd hebberig makend mooi!

  2. 21 februari 2015 / 15:29

    De tops en het vest zijn mijn favorieten, deze zouden ook zo op mijn wishlist kunnen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *