Wishlist // De leukste Herfst/Winter laarzen

Als de Herfst dan toch onderweg is heb ik gelijk al zin om alle Herfst/Winter laarzen uit de kast te trekken. Mijn favorieten schoenen van het hele jaar. Ze zijn makkelijk te combineren en je hebt ze in zoveel verschillende soorten! Ik zet een aantal pareltjes op een rij, kijk mee.

1. Poelman // 2. Manfield // 3. Manfield

1. Poelman // 2. Tamaris // 3. Dr. Martens

Enkel laarsjes, lange laarzen of overknee laarzen, het liefst heb ik er van iedere soort wel een aantal in mijn kast maar dat gaat hem natuurlijk niet worden. Ik koop 9 van de 10 keer laarzen van leer die een aantal seizoenen mee gaan. Ze blijven een stuk langer mooier (als je ze goed bijhoudt!) en vind ze vaak ook stukke beter zitten. Nadeel is dat ze dan wel dus duurder zijn.

Waar ik laarzen koop is meestal verschillend, ik heb natuurlijk wel mijn favorieten winkels zoals Omoda, Manfield, Sacha of gewoon via Zalando. Vorige maand heb ik hele mooie nieuwe laarzen aangeschaft bij Manfield, ze waren nu met Glamourday met 25% korting.

Wat ik eigenlijk deze Herfst/Winter nog wil toevoegen zijn leuke enkel laarsjes of overknee laarzen maar dan wel platte. Dr. Martens staan al heel lang op mijn lijstje alleen moet ik er bij mezelf nog een beetje aan wennen. Vind dat heel veel mensen ze zo leuk stylen!

Welke laarzen vinden jullie het leukste?

 


Volg:

1 Reactie

  1. 21 oktober 2019 / 12:13

    Wat een prachtige laarzen! Mijn wishlist wordt alleen maar groter nu ik in een schoenenzaak werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *