Winactie // Sans-online shoptegoed

Winactie Sans-online

Het Zomerse weer houdt toch nog even aan als ik het zo bekijk op de weersvoorspellingen. Misschien willen jullie nog wat nieuwe Zomerse jurkjes in slaan of alvast aan de Winter garderobe denken? Ik heb weer eens een winactie voor jullie en dat is echt heel lang geleden! Kijk mee hoe je shoptegoed kunt winnen voor Sans-online.

Bij Sans-online heb je enorm veel keuze aan kleding van verschillende merken zoals Only, Garcia, Esprit, G-star en Vila. Ik ga altijd graag even op hun site rondneuzen omdat het ontzettend handig is om verschillende merken bij elkaar te zien. Ben ik op zoek naar een nieuwe jurk? Dan heb ik gelijk verschillende merken die ik kan vergelijken!

Ook hebben ze al hele leuke nieuwe najaar items die geshopt kunnen worden. Dus mocht je de Zomer al een beetje beu zijn en  uitkijkende zijn naar de koudere periode kan dat natuurlijk ook.

In samenwerking met Sans-online mag ik €35 euro weggeven die vrij te besteden is op hun site. Hopelijk kan ik daar iemand blij mee maken om alvast een nieuwe leuk item aan hem/haar garderobe toe te voegen. Heel benieuwd wat jullie namelijk zouden uitkiezen.

Om mee te doen met de winactie vraag ik niet veel:

♥ Face2beauty te volgen op Instagram (bijna 500 followers, YAY!)
♥ Reactie achterlaten dat je mee doet met een geldig email zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen

Zou het natuurlijk ook heel lief vinden als jullie me op mijn andere kanalen zouden volgen!

De winactie loop tot 20 Augustus dus doe gezellig mee 🙂

 


Volg:

11 Reacties

 1. Angela de jong (witje89)
  9 augustus 2018 / 06:34

  Ik doe mee! Leuk zeg!

 2. Anique van den Luitgaarden
  9 augustus 2018 / 08:40

  Ik volgde je uiteraard al maar ik wil natuurlijk ook mee doen om die leuke cadeaubon te winnen

 3. Annechien
  9 augustus 2018 / 09:28

  Hey Vera,
  Dat is een leuke actie! Ik lees je blogs altijd, om wat op te steken.
  Ik doe mee!
  Liefs Annechien

 4. Linda Raaijmakers
  9 augustus 2018 / 14:05

  Wat lief! Ik zou heel graag voor mezelf shoppen en volgde je al via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: @lindaenbjorn
  Instagram: @lindaenbjorn
  Pinterest: Linda van Duren

 5. 11 augustus 2018 / 14:34

  Yay, leuk! Weer een nieuw tof account ontdekt! Ik volg je met @younaileditnl.
  Ik doe graag mee. Ik ben bezig met afvallen en kan dus straks wel wat nieuws gebruiken!

 6. 11 augustus 2018 / 14:49

  Echt een mega leuke winactie! Ik vind Sans-Online echt zo’n leuke webshop! Ik volgde je al op Instagram en Bloglovin en nu ook op Twitter en Pinterest!

 7. Claudia paantjens
  13 augustus 2018 / 07:19

  ik doe graag een keertje mee. leuke actie

 8. Anneke
  13 augustus 2018 / 15:33

  Er kan altijd een jurkje bij

 9. 14 augustus 2018 / 18:38

  Wat ontzettend leuk en wat heb je een leuke, gezellige blog! De herfst is mijn lievelingsseizoen dus ik kijk al gretig uit naar het moment dat het officieel herfst is. Heerlijk! Ik loop nu, als het wat kouder is al wat meer in de herfstkleurtjes haha.

 10. Claudia paantjens
  17 augustus 2018 / 08:13

  Heel leuke actie. ik volgde je al op Instagram, vindt het leuk om te lezen wat jouw bezighoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *