Winactie // Pixi Best of Bright

Afgelopen Vrijdag kwam er artikel een online over het Pixi Best of Bright pakketje. Werd je enthousiast? Ik heb goed nieuws want ik mag in samenwerking met The Make up Spot ook nog eens dit leuke pakketje weggeven!

Mocht je nog geen enkel product geprobeerd hebben van Pixi dan raad ik je zeker aan om mee te doen! Deze producten zijn zo ontzettend fijn dat ik eigenlijk iedereen die geïnteresseerd is een pakket cadeau zou willen doen. Helaas gaat dat niet lukken.

The make up spot heeft een groot assortiment aan Pixi producten dus mocht je deze samenstelling toch niks vinden, er zijn echt hele leuke pakketjes om uit te proberen. Dit zijn in ieder geval mijn nieuwe favorieten huidverzorgingsproducten!

Wat moet je doen om kans te maken?

♡ Volg mij op Instagram en Facebook, beide Face2beauty.
♡ Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet met de winactie en waarom je dit pakket zou willen proberen, en vul een geldig e-mailadres in.

Deze actie loopt tot 29 November, de winnaar zal ik op de hoogte brengen met een mail!


Volg:

14 Reacties

 1. Ingrid
  17 november 2019 / 10:47

  Doe graag mee, lees altijd veel positieve verhalen over Pixi maar heb het nog steeds niet geprobeerd. Gebruik nu de brightening essence van Caudalie maar mis de glow nog wel. Ben dol op verzorging dus hiermee maak je me superhappy.

 2. Anneke
  17 november 2019 / 11:29

  Ik doe mee! Ik zou graag deze producten ook willen uit proberen

 3. Aline Bouma
  17 november 2019 / 11:33

  Heel graag! Door jouw enthousiasme word ik net zo enthousiast, ik zou wel heel graag willen ervaren of dit voor mij ook geldt

  • Tamara Elbersen
   17 november 2019 / 16:22

   Ik zou graag meedoen!!
   Lijken me heerlijke producten.

 4. Laura
  17 november 2019 / 12:08

  Hooi, ik doe graag mee!
  Ik heb pick producten nooi uitgeprobeerd, maar het maakt mij heel erg nieuwsgierig. Ook heb ik wat Ane waar ik graag afwil. Misschien kunnen deze producten daar bij helpen.
  Groetjes Laura

 5. Hannah Kagenaar
  17 november 2019 / 13:36

  Ik zou het graag willen uitproberen omdat ik er heel veel positieve dingen over gehoord heb! Fingers crossed
  @fanartmi

 6. Anita H.
  17 november 2019 / 13:55

  Ik heb nog geen ervaring met dit merk. Niet alleen vanwege jouw review, maar ook vanwege andere positieve berichten die ik voorbij heb zien komen op internet, ben ik wel heel benieuwd. Sowieso probeer ik graag wat nieuws uit wat huidverzorging betreft.

 7. Sara Verjans
  17 november 2019 / 16:08

  Superleuke winactie! Ik wil al heel lang de producten van Pixie proberen dus dit is wel de uitgelezen kans Fingers crossed!! En ik volg je al heel veel jaartjes

 8. Inge (insta Ingedingezinge)
  18 november 2019 / 10:18

  Dag Vera Misschien moet ik zeggen waar het op staat en mezelf taggen,.. en nou wil ik niet zielig doen maar wat volgt is gewoon de (harde) waarheid.. ik ben al enkele jaren heel erg ziek, wat zijn weerslag heeft gehad op mijn huid. Een ziekte put je uit .. van binnen en van buiten. Al die jaren heeft mijn lichaam gevochten om te overleven, het heeft al haar krachten gebruikt om mijn hart, mijn organen… zo goed mogelijk te laten functioneren. Alle andere elementen, zoals de huid, zijn daarbij minder belangrijk en worden verwaarloosd. Overleven, dat is wat telt. Een ziekte maakt je moe, het maakt je huid dof en grauw. Het neemt de gloed weg, het blosje op je wangen, de lichtjes in je ogen…
  Maar nu is de dag komen dat ik klaar ben om terug te keren, om te genezen. Mijn lichaam is er klaar voor: ik verdien het en ik ben het waard. Of dit pakket van Pixie daarbij kan helpen? Ik voel het en ik hoop het! Mijn huid heeft nood aan een goede verzorging, liefde, aandacht en mildheid. Terug stralen wil ik doen, net zoals vroeger, en ik ben ervan overtuigd dat ik dat binnenkort wel weer zal kunnen! Zo, dit was ik je nog verschuldigd: even recht uit zijn, eerlijk en oprecht. Er wordt al veel te veel een masker voorgehouden op de social media

 9. Renate
  18 november 2019 / 16:42

  Dit lijken me hele fijne producten. Nog nooit geprobeerd maar zou ze he graag willen testen. Zodra de zomer voorbij is begint mijn huid heel droog te worden. Wat extra verzorging is daarom wel heel erg gewenst.

 10. Lieke van Veen
  18 november 2019 / 16:57

  Ik heb nog nooit iets van Pixi geprobeerd, maar ik doe graag mee.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (Liekevv24)

 11. 18 november 2019 / 17:56

  Ik ken het merk nog helemaal niet, althans nooit zelf geprobeerd! Ik doe zeker mee.

 12. Anne
  19 november 2019 / 10:12

  Goedemorgen! In de winter en herfst heeft mijn huid altijd extra verzorging aandacht nodig ivm de kou. Na het artikel dat online kwam
  over deze producten werd ik gelijk enthousiast, deze winactie winnen zou dus echt ontzettend goede uitkomst zijn voor me. Heerlijk die extra aandacht & verzorging voor mijn huid!

 13. Annelies de Boer
  20 november 2019 / 10:56

  Dit zou ik dolgraag winnen! Vanwege een pittige zwangerschap is er weinig glow op mijn huid te vinden… Pixi Best of Bright is dan ook méér dan welkom om m’n huid en mood een boost te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *