Wij zijn getrouwd!

Wij zijn getrouwd!

Zo welkom terug! Na 1,5 maand niet geblogd te hebben heb ik weer enorme zin om aan de slag te gaan. Er is echt ontzettend veel gebeurd, de bruiloft is zelfs al een maand geleden. Vandaag dus de hoogste tijd om jullie op de hoogte te brengen van de mooiste dag.

De dag verliep echt precies zoals we voor ogen hadden. Ik was ontzettend blij dat ik de week voor de bruiloft nog vrij was om de laatste kleine dingetjes te regelen zodat ik op de dag zelf lekker kon genieten. Wat ontzettend raar is is dat we meer dan een jaar hebben uitgekeken naar de dag en dat deze zelf echt voorbij is gevlogen.

Klaar maken

We stonden al om 6 uur naast ons bed. Vrij goed geslapen en klaar om de dag te beginnen. We sliepen gewoon samen in ons eigen bed aangezien we dat gewoon het fijnste vonden. Om half 7 zou de kapster bij mij staan dus gelijk in de douche gesprongen zodat ik zelf klaar was. Eenmaal gedoucht heb ik mezelf op een stoel gezet en alles op me af laten komen. Mijn haar werd als eerst gedaan en daarna druppelde mijn moeder, Rachel, de ceremoniemeester en de fotograaf binnen. Lieve Rachel kon daarna beginnen aan mijn make-up, ze heeft het echt zo goed gedaan! Mijn haar en make-up zaten echt zo mooi die gehele dag dat ik ontzettend blij ben geweest met de keus om hun het te laten doen. Ik was echt super rustig en relaxt, geen stress en er van overtuigd dat alles goed kwam. Daarna hielp mijn mama mij met de jurk aantrekken en was ik klaar om opgehaald te worden door Niels.

Ophalen

Om half 10 zou Niels mij hier op komen halen. Hij was ‘s ochtends naar het huis van mijn ouders gereden om zich daar klaar te maken. Stiekem gluurde ik uit het raam en stipt op tijd kwam hij in de kever aangereden. Het begon te kriebelen en ik moest met mijn jurk toch echt die trap gaan trotseren. De deur ging open en ik kreeg het seintje om naar beneden te komen. We zagen elkaar en eigenlijk was het gewoon een heel ontspannen sfeer. Niels had een ontzettend mooi pak aan en gelukkig vond hij mijn jurk ook echt prachtig. De rest van de familie was erbij en zagen ons in ieder geval stralen.

Foto’s

Het was daarna tijd voor ons om foto’s te maken. We wilde graag op twee locaties dus het was belangrijk dat we de tijden goed in de gaten hielden. Eerste locatie was een oud klooster waarbij we vooral binnen foto’s hebben gemaakt en een aantal met de auto buiten. Ontzettende gave locatie met heel veel verschillende mogelijkheden. Daarna reden we door naar het vlonderpad waarbij ook Noa onze hond zich aan zou sluiten. Het ging zo goed en ze was een ware fotomodel. We hebben alle foto’s gekregen en het word echt een lastige keuze voor ons.

Ceremonie

De ceremonie, proosten, dineren en het feest hadden we op één dezelfde locatie. Een prachtige locatie aan een meer met een strandje. De ceremonie was op dit strandje met uitzicht op het meer. We hadden een leuke trouwambtenaar die wel van een grapje hield en het niet te formeel maakte. We gaven elkaar het Ja-woord en lieve Noa kwam de ringen brengen.

Proosten en taart

Het was tijd om het huwelijk te vieren met Prosecco en taart! We hadden een taart laten ontwerpen in New York-style omdat deze stad toch wel veel is gaan betekenen voor ons. Hij was nog veel mooier als verwacht. Dit momentje was wel even lekker rustig, we konden even met iedereen wat kletsen en we maakte nog wat familie en vrienden foto’s.

Dineren

Ook het eten was buiten. We hadden een perfecte dag gekozen want het was niet te warm en we hebben geen druppel regen gehad. Met de familie, ceremoniemeesters en fotografen hebben we een lekker diner gegeten en hebben we even kunnen bijkomen van alle indrukken. Van de familie kregen we ontzettend leuke cadeaus!

Feest

Tijd om te feesten! We begonnen met een openingsdans waarvan iedereen versteld stond. We hadden 5 privé lessen genomen om een bachata, salsa dans in elkaar te zetten en te leren. We waren voor dit moment misschien nog wel het zenuwachtigst van allemaal. Gelukkig ging het goed en konden we daarna lekker gaan feesten. Vrienden en familie hadden nog wat leuke stukjes voor ons waar we enorm om hebben gelachen. Hierna nog lekker feesten tot half 2 en daarna was de dag toch echt voorbij en tijd om naar huis te gaan.

Ik zal nog heel vaak terug kijken op deze dag. Het was perfect en ik zou het echt zo weer overnieuw willen doen. Mijn nieuwe achternaam moet ik nog even aan wennen en Niels mijn man noemen ook maar dat komt nog wel. Er komen aankomende weken nog wat meer artikelen online over de bruiloft. Zo vertel ik nog meer over mijn jurk en over de huwelijksreis. Hopelijk vinden jullie die artikelen ook leuk om te lezen!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

3 Reacties

  1. Kathleen
    15 juli 2017 / 06:19

    Het was zeker een heel mooie dag om naar terug te kijken! En jullie waren een prachtig stel! Een bruidspaar dat straalde en hopelijk nog vele jaren!

  2. Annie Van Hyfte
    17 juli 2017 / 11:46

    Het was een hele mooie bruiloft.Jullie straalden en waren super mooi paar.We waren blij dat we erbij konden zijn.Ook ontzettend mooie foto’s.grtjs vanuit Evergem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *