Kerstcadeau’s 2015

Kerstcadeaus_header

Helaas is het feestfestijn van December weer voorbij en moeten we weer een jaar wachten om het overnieuw te doen. Kerst staat bij ons centraal om te eten, cadeautjes uit te pakken en samen te zijn met je familie. Ik ben echt weer enorm verwend dit jaar en laat jullie vandaag zien wat ik zoal heb gekregen.

Mijn vriend en ik hebben nog wat kleine cadeau’s voor elkaar gekocht en ook bij beide families deden we aan kerst. Om eerlijk te zijn is het dus best veel en ben ik met alles super blij!

Kerstcadeau_2015_8

Verse Thee & thee-ei

Mijn vriend kent mij natuurlijk als de beste en weet dat ik de laatste tijd veel verse thee drink. Ik deed dit alleen eerst in wegwerp zakjes en eigenlijk was dit niet heel gemakkelijk. Hij kocht twee verschillende thee smaken met daarbij een thee-ei die ik al langer wilden. Goed geslaagd cadeau waar ik helemaal niet op had gerekend.

Kerstcadeau_2015_9

Rituals Bath foam

Badderen doe ik ook heel graag en vooral in het weekend. Omdat ik bijna geen badproducten meer had bedacht Niels mijn vriend dat dit wel een geslaagd cadeau zou zijn. Ik wist eigenlijk niet eens dat Rituals ook bath foam had en deze ruikt ook nog eens heerlijk.

Kerstcadeau_2015_7

Smashbox Primer water

Voor mijn schoonouders had een lijstje gemaakt met make-up spulletjes die ik graag wilden. Deze Smashbox primer water zie ik echt overal voorbij komen en maakte me al een tijd nieuwsgierig. Zou deze primer net zoiets zijn als de MAC Fix+?

Kerstcadeau_2015_5

Anastasia Brow Wiz

Ik ben ontzettend grote fan van Anastasia Dipbrow en gebruik deze echt dagelijks. Soms kan alleen de dipbrow iets te hard overkomen en wilde ik eens de brow wiz in een lichtere kleur proberen. Hier komt zeker nog een review over.

Kerstcadeau_2015_10

4x Ardell lashes

Met de zussen en broers hadden we ook wat kleine cadeautjes gedaan. Sinds kort heb je bij de Kruidvat Ardelle lashes en ik was heel benieuwd naar de Demi Weispies. Ik kreeg er twee paar van de zus van Niels (en familie) en twee paar andere van mijn moeder. Ze zag ze liggen en moest gelijk aan mij denken, gelukkig had ze twee andere soorten uitgekozen.

Kerstcadeau_2015_1

Dr. van de hoog gezichtmaskers

Ook kreeg ik twee gezichtsmaskers van Dr. van de hoog. Eentje heb ik al gelijk na kerst gebruikt dus helaas geen foto van. Dr. van de Hoog maskers zijn altijd mijn favoriet!

Kerstcadeau_2015_4

NYX lipgloss

NYX is een merk wat je gemakkelijk kunt verkrijgen bij de Douglas en wat goed betaalbaar is. Tot nu toe ben ik altijd erg tevreden over de kwaliteit. Ik ben eigenlijk niet zo’n lipgloss drager maar deze leken me de moeite wel waard.

Kerstcadeau_2015_12

Lush

Al mijn Lush producten waren op en ik was echt toe aan nieuwe! Mijn broer en schoonzus kochten voor mij een leuk pakket met vier verschillende bruisballen voor in bad. Toen ik het pakketje openmaakte kwam de geur je al tegemoet, jammie!!

Kerstcadeau_2015_3

MAC Ruby Woo

Deze MAC Ruby Woo stond al ontzettend lang op mijn verlanglijstje. Ik vroeg hem dit jaar aan mijn ouders en ga hem zeker dragen met oud en nieuw. Een mooie klassieke matte rode kleur.

Kerstcadeau_2015_11

Sigma kwast

Mijn allereerste Sigma kwast is een feit! Helaas zijn de kwasten van Sigma niet goedkoop maar schijnbaar een top kwaliteit. Ik ga het uitproberen en het jullie laten weten.

Kerstcadeau_2015_6

Sigma Eyeliner

Dan ook een ander product wat ik vroeg aan mijn ouders van het merk Sigma. Een paars eyeliner, ja deze keer ging ik eens niet voor zwart. Helaas was de levering van deze eyeliner niet goed. Het product was al uitgedroogd, gescheurd en gedeukt. Hopelijk valt er nog iets te regelen want dit is echt zonde.

Kerstcadeau_2015_2

Grace Cole set

Als extra cadeautje van mijn ouders kreeg ik deze set van Grace Cole. Voor mij een onbekend merk maar de body wash en body lotion ruiken heerlijk.

Ik ben dus echt enorm verwend en dankbaar voor alle cadeaus. Jullie gaan heel veel producten nog terug zien op mijn blog want ik kan lekker aan de slag nu!

Wat hebben jullie zoal voor kerst gekregen?

 

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 30 december 2015 / 17:46

    Leuke kerstcadeaus vooral die Ruby wol lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *