Boek | Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe

Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe

Cynthia Schultz was de eerste blogger die ik ontdekte en door haar begonnen mijn handen te kriebelen om ook zelf een blog te starten. Ze maakt content over dingen die ook mij interesseren en toen ze kenbaar maakte dat we een werkboek voor een structuurjunkie in spe zoals deze ging uitbrengen, besloot ik het te pre-orderen. Ik ben klaar voor meer structuur!

Cynthia haar eerste boek heb ik destijds ook gekocht. Totaal iets anders als dat ze nu uitbrengt. Ze is ook een hele andere weg in geslagen van een goed lopende beautyblog MissLipgloss naar een all-round blog Cynthia.nl. Ondanks dat ik haar niet persoonlijk ken voelt het wel alsof we dezelfde soort stappen bewandelen (waarschijnlijk door dezelfde leeftijd). Dit werkboek voor een structuurjunkie in spe is dan ook echt een hele goede uitkomst voor mij.

Structuur voor mij is echt heel belangrijk. Ik functioneer het beste als ik een bepaalde planning heb en ik dagelijks volgens een bepaalde structuur werk en leef. Als het om plannen gaat vind ik zelf dat ik al vrij goed bezig maar als het op doelen stellen aankomt kan ik nog heel veel leren.

In het boek staan enorm veel opdrachten die ervoor zorgen dat je je eigen methode gaat creëren om zo productief, doelgericht en effectief mogelijk te werken. Precies wat ik nodig heb want ik ben het beu om mijn tijd te verspillen aan bijvoorbeeld het refreshen van alle social media kanalen. Er zijn een hele hoop dingen die ik liever vaker en beter doe maar waar ik nu ‘geen tijd’ voor heb. Dat komt vooral omdat ik gewoon niet consequent daarin ben en hopelijk kan dit werkboek daar wel voor zorgen. Ik zou namelijk graag meer gedaan krijgen op een dag.

De vormgeving van het boek is echt helemaal mijn ding. De cover heeft mijn favoriete kleur mintgroen in combinatie met rosé gouden details, I love it! Wat mij ook vooral veraste is dat het boek lekker dik is en eigenlijk maar bestaat uit 5 verschillende hoofdstukken. Cynthia heeft er voor gezorgd dat je een hele eigen sfeer aan het boek kan geven hierdoor. De hoofdstukken zijn als volgt opgedeeld:

  • Doelen
  • Effectief en Productief werken
  • Plannen
  • Mailen
  • Lijstjes

Wat ik ook een leuke toevoeging aan het boek vindt zijn de inspirerende quotes tussendoor. Aan het eind van het boek zijn er zelfs een aantal quotes die je er makkelijk uit kunt halen en in kunt lijsten. Ook zijn er achterin het boek verschillende pagina’s toegevoegd waarin je bruindumps, weekplanners, to-do lijsten, lijstjes (to be read, als geld geen rol speelt etc.) kunt invullen.

Ik ben echt heel blij dat ik het boek heb aangeschaft. Ik ben echt iemand die van zulke werkboeken houd en er dan ook echt de tijd voor neemt. Een hele hoop dingen doe ik al vrij goed als het om structuur gaat maar en zijn ook nog heel veel verbeteringen die ik kan door voeren. Ik ga er lekker mee aan de slag en hoop dat het me gaat helpen!

Het werkboek voor een structuurjunkie in spe is te koop via bol.com voor €24,99.

ps. Ik laat geen ingevulde pagina’s zien omdat het ook een heel persoonlijk boek is. Voor iedereen is dit anders en je doet het natuurlijk vooral voor jezelf. Je kunt het helemaal invullen zoals jij het wilt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *