Welkom lieve Pip Milou!

Welkom lieve Pip

Mijn laatste artikel kwam online eind December en sindsdien ben ik van mijn zwangerschap gaan genieten. Ik vond het enorm spannend wanneer ze zou komen en uiteindelijk na lang wachten was ze daar! Op 8 Januari na een pittige bevalling was daar Pip Milou. Ons meisje waar we zo lang naar hebben verlangd, zo perfect.

Welkom lieve Pip!

Als je me op Social media volgt had je het waarschijnlijk al wat meer meegekregen. Op 08 Januari 2020 na 39,5 week zwanger ben ik ingeleid omdat Pip aan de zware kant zou zijn (yes dat was ze, 4245 gram schoon aan de haak!). Een pittige bevalling volgde en uiteindelijk is ze met een spoed keizersnede ter wereld gekomen. Ontzettend trots en blij dat ze eindelijk bij ons is!

Omdat zowel Pip als ik een infectie opliepen tijdens de bevalling en we 9 dagen in het ziekenhuis hebben doorgebracht heb ik mijn blog even op een laag pitje gezet. Het was heerlijk om even samen met Niels en Pip daarna in onze eigen bubbel te zitten. Op dit moment kan ik zeggen dat we enorm genieten (op de gebroken nachten na haha!).

Je leven is met zo’n kleintje totaal anders en je moet elkaar echt leren kennen. Iedere dag gaat dat steeds beter en beter en krijgen we zelfs wat ritme te pakken. Tijd voor mezelf en voor mijn blog schiet er nog wel bij in (wat totaal niet erg is op dit moment) en dat komt echt nog wel. Daarom ga ik mezelf ook echt geen verplichtingen opleggen maar ik heb wel weer zin om zo nu en dan een artikel voor jullie te maken!

Wat voor artikelen dit gaan worden weet ik nog niet. Beauty, lifestyle, persoonlijk en mommy kunnen niet ontbreken, hebben jullie nog suggesties wat jullie leuk vinden om te weten?

 

 

 


Volg:

4 Reacties

  1. Truus
    2 maart 2020 / 20:55

    Ja ven harte welkom 🙂

  2. Katinka
    2 maart 2020 / 21:09

    haha grapje zeker Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *