Weekly Diary #84

Een lange weekly diary van niet één maar twee weken omdat ik dan wat meer foto’s had voor jullie. Ik kreeg als verrassing afgelopen weekend een babyshower, ging al waggelend naar het bos en veel rust vanwege mijn bekken! Kijk mee.

Geen hele boeiende weken want ik heb helaas heel erg last van mijn bekken waardoor ik na het werk vrij weinig kan. Ik heb ook besloten hierdoor twee weken eerder met verlof te gaan. We zullen zien of dat helpt!

Twee weken geleden regende het op Maandag, ondanks dat ik van de Herfst houd vind ik de regen toch echt minder. Daarna nog wat foto’s gemaakt voor op Instagram.

De rest van de week heb ik geen foto’s gemaakt omdat het gewoon weer werken was en daarna plat op de bank. ’S ochtends lag Noa zo lief te slapen op haar knuffel. Zaterdagochtend wilde ik er toch even tussenuit en zijn Niels en ik lekker eventjes de stad in gedoken. But first coffee, bij ons favorieten tentje Koffie bij Teun.

Maandag is nu standaard de dag voor fysio, oefeningen en masseren! Daarna nog lekker broodjes gekocht bij de bakker, terwijl Noa het wel prima vind zo.

Dinsdag naar de GGD voor een kinkhoest spuit, deed totaal geen zeer maar wel een week lang spierpijn in mijn arm gehad. Vrijdag besloten we lekker een pizza’tje te bestellen.

Zaterdag moest ik dus om 11 klaar staan van Niels want hij had een verrassing. Ik wil altijd alles weten dus was nieuwsgierig! Uiteindelijk hadden mijn vriendinnen en mama een babyshower geregeld. Heerlijke high tea bij Coffeelicious.

Goed verwend door de meiden en mijn bestie wilde nog even op de foto met mijn dikke bolle buik!

We hadden geen zin om een hele dag binnen te zitten met het mooie weer afgelopen Zondag dus waggelde we een klein rondje door het bos. Het was echt mega lekker, koud maar toch zonnig.

K.O na een hoop gewandel en ’s middags kwam ze lekker bij me liggen.

Hopelijk kan ik in mijn verlof wat meer foto’s voor de weekly diary bijhouden omdat ik dan het rusten en bewegen wat kan afwisselen, nog twee weken door bikkelen!

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. 19 november 2019 / 10:30

    Wat leuk, zo’n baby shower high tea! Leuke week heb je gehad. 🙂

  2. 19 november 2019 / 14:46

    Wat leuk die baby shower high tea! Een high tea is zeker leuk en vooral met zo’n leuke reden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *