Weekly Diary #83

Weekly Diary

Er is weer een week voorbij, dus tijd voor een weekly diary! Ik zit op week 28 van mijn zwangerschap en ben aan het aftellen naar mijn verlof. Ik deel graag weer wat foto’s van deze week met jullie. Geen spannende week maar ook die zitten er tussen!

Afgelopen Maandag moest ik nuchter mijn bloed laten prikken omdat de groei van mijn buik ietsje voor loopt. Gewoon een controle gelukkig. Ik besloot maar gelijk lekker vroeg te gaan want ik en geen ontbijt is niet echt een success. Dat merkte die vrouw achter de balie denk ik ook wel, ze probeerde grapjes te maken die niet in goede aard vielen…

Ook maakte ik alvast eten voor in de avond klaar zodat na het sporten deze alleen nog in de oven moest. Geen heel groot success dit recept, weinig smaak. In de middag probeer ik altijd een grote wandeling met Noa te maken.

Daarna slaapt ze heerlijk! Ik scoorde ook nog een nieuwe sportoutfit in de aanbieding bij Zalando, preggo proof! Merk dat de laatste weken sporten niet echt heel goed meer gaat dus ik probeer gewoon 1 of 2x te gaan en veel te wandelen.

Dinsdagavond was er een bostvoedingsavond bij onze verloskundige praktijk. Onderweg deze mooie zonsondergang, liefde voor de Herfst. Woensdag kreeg ik de uitslag van mijn bloed en alles was prima. Geen zwangerschapssuiker, gelukkig! Alleen wat rustiger aan doen vanwege de harde buiken. Ik besloot dus maar lekker in bad te gaan liggen met LUSH.

Vrijdag probeerde we een nieuwe recept uit en dit was echt zo lekker, ook nog eens vegetarisch! Aanradertje, nu de pompoenen weer heerlijk zijn.

Zaterdag had ik zin om weer eens krullen te maken, helaas zakken ze super snel uit met mijn zware haar. Ook nog even een fotootje van de babybump.

Weekly Diary

Ik besloot weer eens te gaan bakken, het werd een framboos kwarkslof. De slof moest 3 uur opstijven dus ’s ochtends besloot ik maar toe te geven aan mijn mergpijpjes verslaving, oepsie!

Weekly Diary

Zondagochtend gingen we lekker wandelen in het bos, het was super rustig en Herfstig. Super fijn!

Vinden jullie het nog altijd leuk om een weekly diary te lezen?


Volg:

4 Reacties

  1. 22 oktober 2019 / 10:07

    Gezellig weekje! Die kwarkslof ziet er leuke ruit! Maar dat mergpijpje ook trouwens. Hahaha

  2. 22 oktober 2019 / 18:50

    Leuke week! Jammer dat het receptje voor in de oven niet helemaal een succes is. Vind ik altijd zo’n bummer als je een nieuw recept probeert, die vervolgens niet lekker blijkt te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *