Weekly Diary #82

Weekly Diary

De eerste echte Herfst week hebben we gehad en bereid je dus ook voor op veel Herfstige kiekjes in deze diary. Ik kocht nieuwe Winterlaarzen, we hadden onze eerste wandeling weer naar het bos en pakte mijn blog/Instagram weer goed op. Kijk mee naar deze weekly diary!

Weekly Diary

Maandag beginnen we met een huishoud- en blogdagje, heerlijk begin van de week. Ik was alleen dat weekend ervoor ziek en Maandag was ik nog steeds niet lekker. Ik begon dus met een goed ontbijtje en een smoothie. In de middag nog wat aan mijn blog gezeten.

De trouwe viervoeter was ook ready voor een wandeling in de zon. Overal zie je Herfstblaadjes voorzichtig verschijnen en mijn babybump blijft lekker door groeien.

Dit is dus ultiem genieten aan tafel met laptop, koffie en kaarsje aan. Ik mag van mezelf 1 cappuccino per dag vanwege de zwangerschap, zoals je ziet voelde ik me hier weer een stuk minder fit (rood neusje).

Paar Instagram foto’s maken terwijl Noa echt heerlijk ligt te slapen. Een honden leven is toch best goed he!

Al een tijdje was ik op zoek naar platte cognac laarzen en ik kwam tijdens Glamourday deze super mooie laarzen van Manfield tegen. Ik kreeg 25% korting en besloot ze mezelf cadeau te doen. Ook mocht ik van Niels nog een tas uitzoeken en deze van Valentino was in de sale. De perfecte maat, want er past naast mijn portemonnee ook nog wat meer in.

De rest van de week heb ik gewoon gewerkt en ’s avonds heb ik mijn blog in een Herfstjasje gestoken. Vrijdag was het Dierendag en eigenlijk mag Noa niet op de bank maar dit koppie kon ik toch niet weerstaan!

Afgelopen weekend was echt enorm fijn, we hadden niet echt iets op de agenda staan. We haalde bonbons en ik maakte een chai latte via het recept van Jenniefromtheblog. Enorme aanrader! Ook wandelden we naar het bos, waar nog niet echt veel Herfstkleuren te zien waren.

Dit was het enige stukje, nog eventjes geduld hebben dus! Ik merk dat ik niet zoveel foto’s maak met mijn zwangere buik, eigenlijk jammer want later er naar terug kijken is juist leuk.

Nog een aantal mooie foto’s van Noa voor haar Instagram @goldsofnoa maken.

Hier zie je ze beter, mijn nieuwe laarzen! Echt heel blij mee, ze zitten top.

Zondag heeft het bijna heel de dag geregend dus wij hebben heerlijk binnen gezeten. Ik bakte ’s ochtends pannenkoeken en ’s middags typte ik een aantal artikelen. Een voedingskussen als laptophouder werkt ook prima!

Vinden jullie het weer leuk om de weekly diary te lezen/zien?


Volg:

3 Reacties

  1. 8 oktober 2019 / 23:14

    Leuk om zo’n kijkje in je leven te krijgen! Wat een super leuke nieuwe laarzen heb je! Vind het stiekem wel een grote omslag naar de herfst, maar het knusse heeft ook wel weer wat.

  2. 9 oktober 2019 / 12:51

    Leuk weekje! En wat zijn je laarzen gaaf! Heel tof! Je tas ook trouwens. Lief dat je die uit mocht kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *