Weekly Diary #79

Het is weer eens tijd voor een diary. Ik had een leuke week vorige week en heb weer geprobeerd zoveel mogelijk foto’s te maken! Ik ging naar Enrique Iglesias, kocht nieuwe make-up producten en had een heerlijk rustig weekend. Kijk mee!

Mijn diary word het meest gelezen van alle artikelen die ik plaatst. Toch veel nieuwsgierige mensen hoe mijn week is verlopen denk ik dan? Eigenlijk nooit heel veel boeiends hoor maar als jullie het lezen leuk vinden, dan deel ik het graag haha!

Maandag beginnen we gewoon met een werkdag en gaan daarna gelijk door om een uurtje te sporten. We aten die avond een nieuwe gerecht en dit was zo lekker! Alles uit de oven met een hele lekkere kruiden van Jonnie Boer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Daarna in de avond nog wat blogjes getypt en vooruit gewerkt.

Dinsdag lekker met Noa aan de wandel in het park.

Ook kwamen we vanuit Rotterdam langs een Starbucks waar we natuurlijk even moesten stoppen omdat de nieuwe smaken uit zijn. Ik ging voor de Toffe nut latte maar vond hem niet mega lekker. Ook kocht ik nog deze tijdschriften en die boekje (later meer over).

Woensdagochtend op weg naar het werk met deze zonsopkomst. Echt zo mooi aan dit seizoen!

Donderdagavond poets avond, even heel het huis schoongemaakt. Daarna zag ik ineens de nieuwe MAC collectie online staan bij Douglas en ik kon me niet inhouden natuurlijk. Van de week komen nog een aantal reviews hiervan online.

Vrijdag gingen we op tijd richting Amsterdam om naar Enrique Iglesias te gaan. We besloten daar een hapje te eten. Het was echt overal zo druk! Maar we hebben wel heel lekker gegeten.

Op naar de Ziggodome, gelukkig viel de rij voor de staanplaatsen echt heel erg mee. We hadden fijne staanplaatsen en konden het best goed zien! Super leuk concert was het.

De rest van het weekend was rustig. Ik maakte heel veel foto’s voor mijn blog. Nieuwe producten van MAC waren ook binnen en tikte gelijk het eerste artikel (die al online staat!).

De rest van de artikelen komen nog deze week, maar kijk even naar deze mooie glitters en pigments! Echt wauw!

Zondag regende het hele dag en hebben we letterlijk bijna niks gedaan. Lijst met Youtube filmpjes eens gekeken en ’s avonds hebben we een Kerstfilm gekeken. Gewoon omdat het al kan en ik het liefst al de Kerstboom op wil zetten.

Noa komt eigenlijk nooit op de bank maar af en toe vind ik het zo lekker om te knuffelen met der. Met een dekentje kan het heel af en toe best! Stofzuiger er over en alles weer haar vrij daarna.

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om mijn week in foto’s te zien!

 


Volg:

3 Reacties

  1. 14 november 2018 / 09:25

    haha die Noa, helemaal ingewikkeld! heel slim Vera 😉
    En och die mooie nieuwe MAC producten, love it! Ik ben nog steeds in afwachting van mijn hudabeauty palette!

  2. 15 november 2018 / 15:52

    Mooi hé, die zonsondergang en zonsopgang met de Herfst! Die glitters zijn erg mooi. En wat is Noa een schatje zeg aaahh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *