Weekly Diary Oktober #78

Lang lang lang geleden, dat ik een weekly diary heb gedeeld met jullie. Maar het is weer eens tijd dat ik een weekje wil laten zien uit mijn leven. Eigenlijk een dood normale week dus ik hoop maar dat het leuk genoeg is! Kijk mee als je benieuwd bent.

Ik deel de week van Zondag tot Zondag ditmaal. Een heerlijke rustige maar toch fijne week waar ik leuke dingen deed in het weekend.

Op Zondag was het eindelijk zover, ik liep de Singelloop. Samen met Niels had ik getraind alleen niet heel lang van te voren en we hadden ook nog niet de 10 gelopen. Wel ditmaal zonder blessures. Het was echt ontzettend druk maar het gaf weer een enorme kick! Uitgelopen maar echt op mijn tenen. Bij 8 en 9 km heeft Niels me er letterlijk doorheen moeten slepen omdat ik gewoon geen fut meer had voor de laatste twee. Toch uiteindelijk uitgelopen!

Omdat ik wist dat dit veel energie ging kosten en ik waarschijnlijk Maandag lichamelijk uitgeput zou zijn had ik vrij genomen. Op tijd uit bed om te gaan bloggen.

Om toch in beweging te blijven ben ik ’s middags gaan wandelen met Noa. Echt letterlijk alles deed zeer.

Wauw! Alle blaadjes en kleuren deze tijd van het jaar. Heerlijk om in te wandelen.

Ik probeerde mij nieuwe krultang uit en zoals je kan zien moest ik even wennen. Ik verbrande gewoon even kei hard mijn duim. Daarna maar even goed ingesmeerd en mijn nageltjes Herfstproof gelakt.

’s Avonds pak ik er weer een Lush bath bomb erbij en geniet ik van een heerlijk bad. Daarna nog heerlijk op de bank met alle kaarsjes aan.

Het is weer de tijd van de mooie zonsopkomsten richting het werk. Tegenwoordig luister ik Podcasts tijdens het rijden en dat is eigenlijk best wel heel fijn.

Op de terugweg stond ik in de file maar wel lekker in het zonnetje.

Vrijdagavond was ik een avondje alleen thuis en besloot ik heerlijk sushi te gaan eten (dit heb ik overigens niet op gekregen). Youtube filmpjes kijken en lekker eten! Meidenavondje met Noa alleen lag ze de hele avond te slapen haha.

Zaterdag brachten we Noa naar de trimmer, dat was heel erg hard nodig. Wij ging in tussen even shoppen in Breda en we starten met een kopje koffie bij ‘Koffie bij teun’.

Enorm goed geslaagd in een paar uur tijd maar we moesten nog even wachten tot Noa klaar was. We gingen nog een koffietje en gebakje doen bij Sowieso koffiebar. Ik nam een vegan bountietaartje en cappuccino met havermelk.

’s Middags was Noa zo moe van de trimmer, kijk dat koppie op der kussen!

Zondag was het nog steeds warm weer, van mij mag de koud en de Herfst wel komen nu. Wandelen met Noa is dan weer wel heel fijn met dit weer.

’s Middags gingen we pompoenen snijden en dat pakte aardig goed uit. Super leuk om te doen! Er komt nog een apart artikel over hoe we het hebben gedaan.

Zo dat was het weekje weer! Jullie zien vanzelf wel weer de volgende diary voorbij komen.

 

 

 

 

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. Kathleen
    15 oktober 2018 / 06:25

    Weer mooie foto’s! En die pompoenen zijn wel heel mooi geworden !

  2. 15 oktober 2018 / 19:32

    Leuke foto’s! De pompoenen zien er leuk uit zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *