Weekly Diary #77

Weekly diary

Een jaar geleden was mijn laatste echte weekly diary! Daarna ben ik er even mee gestopt omdat ik er te veel druk op vond liggen. Deze week had ik een leuke week en besloot ik weer eens wat foto’s met jullie te delen. Kijk mee naar mijn vorige week!

Ik ga niet iedere week meer een diary posten maar ik vind het wel leuk om wat leuke weken met jullie te delen. Zelf vind ik zo nu en dan ook leuk om mijn eigen oude diary terug te kijken dus win, win.

Maandag was mijn vrije dag en ik begon de dag eerst met een uurtje sporten en ging daarna lekker aan de slag voor mijn blog.

Weekly diary

Rond uurtje of 4 ging ik naar Rosanne toe waar ook Rachel was. Roos heeft heerlijk voor ons gekookt en we hebben samen leuke foto’s gemaakt. Ook scoorde ik bij Roos nog een super leuke polka dot rok, love it!

Dinsdag besloten we spontaan Sushi te bestellen, gewoon omdat we er zin in hadden.

Woensdag in de sportschool met een nieuwe outfit. De legging van Nike zie je niet goed maar is echt mijn nieuwe favoriet, hij zit lekker hoog en ook nog eens een mooi model. Sporttop is van Even&Odd, te koop bij Zalando.

Donderdag zag ik dat Noa weer heerlijk in het zand had gerold. Je moet der goed zoeken want het zand is everywhere. Gelukkig komt ze hierdoor niet zo vies thuis, liever dit dan modder!

Donderdag stond er zelfs file bij ons in het dorp toen ik van mijn werk af kwam. Gebeurt echt nooit. Deze jumpsuit kwam ik ’s avonds online tegen bij H&M, wat vinden jullie er van?

Vrijdagochtend 10 uur klaar zitten voor kaartjes voor Enrique Iglesias. We hebben ze bemachtigd! Super leuk we gaan 9 November dus naar deze knappe man kijken haha. Daarna maakte Niels nog een koffie voor mij, met een mooi konijntje erop.

Zaterdag ochtend weer in de sportschool, dat is nummer 3 deze week.

Daarna werd het tijd om die witte melkflessen maar eens wat zonlicht te laten zien. Maar bruin word ik niet echt.. Ondertussen maar weer eens verder lezen in dit boek. Mega interessant maar ik heb een periode even helemaal niets gelezen.

We hadden ’s middags een verjaardag en reden daarna door naar de Hornbach voor een parasol. Deze willen we echt nu al jaren maar iedere keer stelde we het uit. Maar dit is echt de beste aankoop van de Zomer.  Na het eten gingen we ook nog even een lekker ijsje halen, het was er zeker weer voor.

We hebben echt tot half 12 buiten film gekeken en kijk even hoe schattig onze hond is. Ze komt zo lekker bij je liggen en knuffelen, dit zou ik iedere avond willen.

Zondag een heerlijke relaxte dag! Lekker onder het parasolletje liggen met mijn laptopje en boek.

 

 

 

 


Volg:

3 Reacties

 1. 2 juli 2018 / 17:10

  Leuke foto’s! Ben erg benieuwd naar dat boek. 🙂

 2. 11 juli 2018 / 16:21

  Heerlijk zoveel buiten zijn met dit lekkere weer!

 3. 15 juli 2018 / 11:02

  Het was super gezellig bij Roos! Wat een leuke foto’s heb je gedeeld van Noa haha echt een schatje.
  Heerlijk overzicht heb je weer gedeeld en dat boek lijkt me ook wel interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *