Weekly Diary #76

Misschien vroegen jullie je al wel af waarom de radiostilte hier op mijn blog? Nou ik heb het echt ontzettend druk met de bruiloft voorbereidingen. Ik wil toch jullie mijn foto’s van vorige week nog laten zien! Kijk mee.

Over 2,5 week is het zover, we zijn op dit moment met de laatste voorbereidingen bezig. Iedere dag wordt ik steeds een beetje meer zenuwachtig en ik kijk echt uit naar DE dag zelf. Omdat ik het allemaal goed geregeld wil hebben schiet het bloggen er bij in. Ik heb er vrede mee en vind het ook geen ramp. De aankomende weken zullen dus ook wat minder artikelen verschijnen. Voor mijn huwelijksreis heb ik helemaal geen artikelen dus dan is het gewoon ook even vakantie voor le blog!

Ik hoop in New York en Curacao te gaan vloggen maar pin me hier niet op vast want ik kijk gewoon hoe het loopt. Het wordt tijd voor meer Youtube!

Vorige week Maandag begon ik met een goede work-out voor de rug. Daarna lekker gezond eten met veel groenten en een visje. Eigenlijk mijn nieuwe favorieten gerecht, super simpel maar wel lekker.

Dit is vanuit onze slaapkamer op het balkon. Af en toe zijn er zulke mooie luchten.

 

Om alvast maar een beetje vooruit te denken aan de huwelijksreis bestelde ik twee bikini’s die ik uiteindelijk allebei heb gehouden.

Donderdag met het warme weer toch maar de sportschool in. Extra calorieën verbranden met het warme weer.

Niels wil al langere tijd een leren schort. Hij was ineens in de aanbieding en van mijn ouders mocht hij deze alvast bestellen voor zijn verjaardag.

Donderdag was het Hemelvaart en Vrijdag hadden Niels en ik beide vrij. Donderdag was echt een super fijne dag. Eerst eens kijken bij het vlonderpad in Breda. Echt een aanrader voor trouwfoto’s.

Daarna lekker lunchen! Met de beste ijskoffie die ik tot nu toe heb geprobeerd. Daarna nog ontzettend veel gedaan aan de bruiloft.

Vrijdag avond gingen we eten bij mijn broer en zijn vriendin. Ze hebben een nieuw katje Mango. Ontzettend klein en schattig.

Op Zaterdag kregen we alle bestelde spullen binnen voor de versiering van onze bruiloft. Dat de helium tank zo groot was wist ik dan dus weer niet… (ja mijn broekje zit niet goed haha!) ’s Avond zijn we nog gaan bbq-en bij vrienden en ben ik daarna nog naar het feestje van Rosanne geweest alleen heb ik daar geen foto’s van.

Zondag middag relaxen in de tuin en af en toe met de voetjes in dit mini badje. Eigenlijk voor Noa maar die vind het niet goed genoeg dus gaat er niet in. Zondag avond kregen we nog visite en gingen we als afsluiter nogmaals bbq-en.

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *