Weekly Diary #73

Weekly Diary

Een ontzettende rare week! Ik heb onverwachts maar twee dagen gewerkt vanwege een zieke hond. Ook mocht ik mijn trouwjurk weer passen en ging ik lekker aan de slag voor mijn blog en Instagram.

Maandag ochtend eerst naar de kapper voor mijn proefkapsel. Het is echt zo geworden als dat ik wilde en het paste perfect bij mijn jurk.


Sta nog iedere keer versteld dat ik mijn keuze heb kunnen maken tussen al die jurken. Ik ben nog steeds zo blij met mijn jurk. Hij hangt hier in ieder geval niet tussen haha!

Dinsdag sporten! Knallen maar weer want het is nog maar 5 weken te gaan.

Zieke hond! Zo zielig, de hele week hebben Niels en ik afgewisseld met thuis blijven want het was echt niet te doen.

Donderdag en Vrijdag had ik vrij genomen van het werk om voor Noa te zorgen. Als je dan toch naar de Jumbo moet kun je maar beter een lekkere lunch voor jezelf halen. Kijk vooral Noa op de achtergrond haha.

Ik nam ook dit nieuwe drankje mee. Ontzettend lekker, licht bruisend water met cranberry smaak.

Ik heb nog veel te weinig gedaan met mijn planner dus ik nam er nu eens de tijd voor.

Toen Niels rond etenstijd thuis kwam van het werken wilde ik toch nog gaan sporten.

Arm kind! Dat je zoveel van een hond kunt houden had ik echt nooitt verwacht.

Deel van de dag ben ik bezig geweest met foto’s maken voor flatlays. Echt super leuk om te doen. Ze komen op mijn persoonlijke Instagram online LifeofVera__

Zaterdag bleef Niels bij de Noa want ze was nog altijd ziek. Ik ging met mijn ouders op pad voor kleding bij Rosada voor het trouwen. Het was zulk lekker weer dat we besloten te lunchen op het terras.

Een Haribo winkel bij Rosada die me deed denken aan New York. Ik liep zonder snoep weer naar buiten wat ik eigenlijk best goed vond van mezelf.

We zijn de Zondag nog een dag thuis gebleven voor haar. Hopelijk gaat het vanaf nu weer beter met haar want het was echt ontzettend zielig.

Deze week is mijn laatste volle werkweek van 5 werkdagen voordat ik ga trouwen! Super super super raar maar de rest van de weken zijn allemaal  zulke rare weken met feestdagen etc. Ik kijk echt zo uit naar de trouwdag!!!

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 8 mei 2017 / 14:05

    Ik heb zo zin in de wedding en agos die Noa! morgen eerst even flink kroelen met der!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *