Weekly Diary #35

Header

En gewoon weer een week verder! Nog 9 weken en dan heb ik weer vakantie haha, positief denken. Deze week ging ik weer goed aan de slag met sporten en was Noa een beetje zielig door de sterilisatie. Kijk mee naar mijn week.

Maandag

De Monday workout is denk toch wel mijn favoriet! Het enige nadeel is dat iedereen dat denkt en het super druk is in de sportschool. Ook shopte ik laatste deze super lieve schoentjes die echt super lekker zitten, ze waren goedkoop en nu weet ik denk al waarom….

Dinsdag

Dinsdag plaatste ik mijn favorieten looks die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Ik ben blij met iedere look!

Dinsdag2

Snapchat Fun! Te schattige beertjes zijn we.

Woensdag

Woensdag schouders en biceps trainen. Het gaat super goed de laatste twee weken en ik ben nog nooit zo gemotiveerd geweest.

Donderdag1

Donderdag kwam mijn bestelling van BeautyBay binnen en daarin zat het Modern Renaissance palette. Ik ben er echt heel blij mee, een dikke aanrader. Binnenkort een artikel van online.

Vrijdag

Vrijdag werd Noa gesteriliseerd. Ze was echt mega zielig daarna, gelukkig ging alles wel goed en had ze flink wat slaap nodig.

Zaterdag3

Mini sneetje! Gelukkig heeft ze er niet veel last van en gaat alles goed. Ze mag alleen niet aan de wond zitten.

Zaterdag

Zaterdag ochtend ging ik voor legday. Het ging echt lekker en heb heel wat kunnen doen, was ook lekker rustig in de sportschool dus kon gewoon doen wat ik wilde.

Meestal is Zondag rustdag maar ik besloot ‘s ochtends voor de 4de keer deze week naar de sportschool te gaan. Ik had die middag ook een bbq dus wat extra calorieën verbranden is niet erg. Als de meting binnenkort bij Health Advies Breda nu niet de positieve kant op gaat weet ik het ook niet meer…

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 18 juli 2016 / 13:02

    Prachtige looks meid en leuke foto’s! jij hebt altijd van die dromerige ogen, zo mooi!

  2. 22 juli 2016 / 12:01

    Je maakt hele mooie ooglooks! Ik volg je blog nu op bloglovin trouwens, volg je me terug?
    X Mel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *