Weekly Diary #12

Header

Yayy!! Vakantie!! Afgelopen week werkte ik nog maar drie dagen en begon daarna de Kerst en het bijbehorende eetfestijn. Ik ben dit jaar weer ontzettend verwend en vond het echt een super leuke kerst. Ik heb niet continu foto’s gemaakt want natuurlijk draait het vooral om gezelligheid en samen zijn. Toch wil ik jullie laten zien wat ik zoal gedaan heb.

Wat raar eigenlijk dat dit de laatste Diary in 2015 is, Vrijdag zitten we al gewoon in 2016. Een heel nieuw jaar met weer mooie nieuwe kansen! Ik ben benieuwd.

Dinsdag1

Dinsdag hadden we kerstborrel op het werk en werd de nieuwe kantine geopend. Even met de collega’s poseren natuurlijk, de koe kijkt met ons mee op de achtergrond. De collega’s wilden natuurlijk wel graag op mijn blog verschijnen, dus bij deze!

Woensdag

Ik had maandag nog snel een bestelling gedaan bij Open 32 voor een jurkje en twee paar schoenen bij de Zara. Gelukkig kwam alles nog net op tijd binnen en kon ik alles aan met kerst!

Donderdag

Noa poseert nog even bij de kerstboom. Wat is het toch ook een schat he!

Vrijdag2

Kerst begon al lekker bij de familie van Niels! Er volgde natuurlijk nog veel meer eten en cadeautjes. Aankomende week een apart artikel waarin ik jullie laat zien wat ik zoal kreeg van de Kerstman.

Vrijdag

We sliepen gezellig bij de ouders van Niels en ook zijn zus en het gezin bleven daar slapen. Lynn was helemaal blij met haar knuffelkussen Stipje, daar hoort een foto bij!

Zaterdag6

Tweede kerstdag vierde we bij ons met mijn familie. We stonden al vroeg in de keuken om alles voor te bereiden.

Zaterdag5

Ik wilde een mooi gedekte tafel en ik was er eigenlijk best een beetje trots op haha. Wat vinden jullie ervan?

Zaterdag4

Noa had ook haar kerstoutfit aangetrokken <3.

Zaterdag2

Cadeautjes!!! Ook hier is weer iedereen enorm verwend.

Zaterdag1

Broer en schoonzus hadden de foute kerstruien aan en Noa wil even mee poseren.

Zaterdag

Het diner <3! Alles smaakte gelukkig heel goed alleen ben ik de foto van het toetje vergeten haha.

Zondag

Niels en ik deden weer als traditie een soort derde kerstdag. Hele dag vrij weinig doen en ’s avonds lekker eten. We gingen dit jaar voor eendenborst, jammieee.

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *