Tips / Wat te doen met een vrij weekend?

Het komt niet vaak voor een volledig vrij weekend, maar als ik er één te pakken hebben maak ik er ook goed gebruik van. Ik geniet er ook enorm van om eens in de zoveel tijd even helemaal niets te hebben. Vandaag deel ik wat ik en jij dan zoal kan doen.

Een weekendje thuis waarbij niks moet en alles mag. Van mij mogen die weekende eigenlijk veel vaker voorkomen maar je moet natuurlijk ook je socialen contacten onderhouden. Ook dat is natuurlijk geen straf maar een afwisseling tussen die twee is perfect.

Relaxen

Het belangrijkste is gewoon lekker alles op je gemak doen. Heerlijk uitslapen en een tijdje langer in je bed blijven stinken. Wat maakt het uit dat je pas tegen het eind van de middag eens in de douche stapt? Niemand die je tegenhoud. Of een lekker een uur in bad gaan liggen en je daarna de hele dag in een joggingpak te hijsen.

Samen lunchen

Als je dan toch niks gepland heb kan je wel heerlijk met zijn 2tjes (of alleen natuurlijk) gaan lunchen! Vind het altijd wel gezellig om eens wat nieuwe tentjes te proberen. Dit moet ik (en Niels) ook echt veel vaker gaan doen want de laatste tijd is het er niet van gekomen. Er zijn heel wat leuke hotspots in Breda bij gekomen.

Boek lezen

Ik kom er gewoon niet aan toe! Ik wil zo graag meer boeken lezen maar ik neem de tijd er gewoon echt niet voor. Als ik dan de tijd ervoor wil nemen doe ik het voordat ik ga slapen en val ik in slaap. Dus voor mezelf, zet die laptop eens aan de kant en ga eens een boek lezen. Nu hopen dat het werkt.

Wandelen 

Nu het kouder word vind ik het heerlijk om lekker lang met de hond te gaan wandelen. Naar het bos of gewoon een rondje in het dorp. Daarna opwarmen met warme chocomel of chai latte. Maar geen regen, want dat vind ik dan weer niet fijn om in te wandelen. Lekker kieskeurig ook he haha!

Bakken

Mijn favorieten nieuwe hobby, bakken. Dit zou ik echt de hele dag kunnen doen als ik een vrij weekend heb alleen niet heel goed voor de lijn. Misschien toch eens wat meer uitdaging nemen en een moeilijkere taart bakken dan maar? Het is wel super lekker als je hele huis ernaar ruikt.

Verwendag

Een dag alleen maar voor jezelf, dingen doen alleen jij of ik lekker vind. De dag beginnen met badderen, maskertje en daarna jezelf een manicure geven. Dan kunnen we gelijk dat boek ook gaan lezen want dat hoort dan ook wel lekker bij de verwendag samen met een dekentje en een theetje.

Wat zijn jullie activiteiten tijdens een weekendje vrij?

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

 1. 16 december 2017 / 11:04

  Zo fijn om een weekend helemaal niks te hebben!
  Meestal kijk ik dan een leuke film op Netflix met een gezichtsmasker op!
  Lekker ontspannen! 🙂

  Liefs
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *