Wanted MAC Lipsticks

Header_MAC

Sinds mijn eerste MAC lipstick, Please me wil ik alleen nog maar meer en meer. Ik heb er nu drie in bezit en heb een hele verlanglijst die ik graag nog zou willen. Toevallig zijn er net twee nieuwe binnen waar ik heel erg benieuwd naar ben. Vandaag laat ik jullie de kleuren zien die ik nog graag eens zou willen aanschaffen.

Laten we eerst maar beginnen met de kleuren die ik nu heb. Waarschijnlijk de meest bekende kleuren namelijk Please me, Faux en Relentlessly Red. Please me en Faux gebruik ik echt dagelijks en zijn met veel dingen makkelijk te combineren. Relentlessly red gebruik ik nog niet heel vaak alleen als ik een avondje weg ga of een feestje heb, toch vind ik hem iedere keer wel weer prachtig.

MAC_onderweg

Afgelopen week bestelde ik twee nieuwe MAC lipsticks en ditmaal twee mooie fel roze lipsticks. Het zijn de kleuren Pink Pigeon en Flat out Fablous geworden. In de zomer vind ik het zo mooi om wat fellere lippen te dragen en het ziet er ook gewoon zo lekker zomers uit dan. Beide lipsticks hebben een matte finish waar ik best wel fan van ben geworden. Deze twee ga ik beide nog reviewen.

Natuurlijk zou ik het liefst alle kleuren in bezit willen hebben maar het zijn er echt heel veel! Er komen ook heel wat leuke limited editions aan maar in het vaste assortiment blijven kleuren zitten waar ik benieuwd naar ben. Vandaag zet ik voor mezelf en voor jullie een wishlist aan kleuren op een rijtje. Mocht ik dan ooit weer een kleurtje willen bestellen hoef ik alleen terug te kijken naar dit artikel. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar wat jullie aanraden.

Allereerst een aantal nude tinten:

Mac_Nudes

Velvet Teddy(Matte),  Kinda Sexy(Matte), Brave (Satin), Pink Nouveau (Satin).

Felle en opvallende kleuren van MAC:

Mac_Fel

Candy Yum Yum(Matte), Ruby Woo(Matte) Impassioned (amplified creme), Girl About town (amplified creme),  MAC Red(Satin).

Zoals je kunt zien is de matte finish echt mijn favoriet. Ik moet zeggen dat deze ook echt heel goed blijven zitten bij mij. Het is iedere keer weer moeilijk kiezen welke kleur ik graag zou willen. MAC lipsticks zijn te koop bij MAC counters of op Douglas.nl.


Volg:

5 Reacties

 1. 6 juli 2015 / 12:34

  Er staan ook veel van de lipsticks op mijn wishlist.

 2. 6 juli 2015 / 16:08

  Oeh zoveel mooie kleuren. Ik heb nog nooit een MAC lipstick geprobeert, maar ik wil er dol graag eentje gaan kopen. Ga ik denk ik ook wel doen volgende week op vakantie hihi.

 3. 6 juli 2015 / 17:00

  Oeh la la, wat een prachtige wishlist! Tof dat je al drie kleuren in je bezit hebt. Ik heb er nog geen één…De prijs houdt me tegen. Liever kies ik dan voor Essence en/of Catrice.

 4. 7 juli 2015 / 20:44

  Ik heb ook een flinke wishlist haha. Ik zou ook graag Kinda Sexy willen, en Chili staat heel hoog op mijn lijst!
  x

 5. 13 juli 2015 / 12:05

  Ik heb ook nog heel veel lipsticks op mijn wishlist staan, ze hebben ook gewoon zoveel mooie <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *