Waarom ik fan ben van make-up?

Waarom ik fan ben van make-up?

Al jaren ben ik groot fan van make-up. Bijna iedere dag besteed ik wel wat aandacht eraan, als is het maar een likje mascara. Het kan namelijk een wereld van verschil maken. Zowel voor het uiterlijk als voor hoe je je er door voelt. Vandaag vertel ik jullie een aantal reden waarom ik een fan ben van make-up?

Netter en verzorgd

Wat ik de voornaamste reden vind is dat het er vooral net en verzorgd eruit kan zien. Vooral ‘kan’ want je kan natuurlijk ook weer doorslaan met make-up. Maar als je net even wat moeite doet om jezelf wat op te frissen dan toont het al zoveel meer, een likje mascara of een beetje foundation kan al ontzettend veel verandering brengen. Als ik een dag moet werken en uit bed kom hangen de wallen vaak op mijn knieën. Na wat op mijn gezicht gesmeerd te hebben oog ik toch een stuk wakkerder (of ik dat dan ook echt ben is een tweede haha). Als je iemand op straat tegen komt die zichzelf goed verzorgd heb je al gelijk een andere gedachten van iemand.  Het kan dus ook daarin enorm positief uitwerken.

Zelfverzekerder

Zonder make-up voel ik me nogal ‘naakt’. Een Zondag lekker niks doen en geen make-up op mijn gezicht is ook heerlijk, daar ben ik mee eens. Maar als ik de deur uit ga voel ik me toch een stuk zelfverzekerder met make-up op. Als ik naar een feestje ga of een avondje weg gepland heb staan vind ik het helemaal leuk om wat meer uit te pakken. Iedereen kan net even wat meer van zichzelf houden met wat make-up is mijn mening.

Productiever

Wat ik ook vooral merk is dat ik veel productiever in alles word als ik mezelf in wat netter kleding hijs (geen joggingbroek of pyjama) en wat make-up op mijn gezicht aanbreng. Misschien denken jullie nu heel vreemd over me en ben ik wel de enige maar bij mij werkt het echt, ik krijg meer uit mijn handen. Met een joggingbroek, een make-uploos gezicht en een knot lig ik toch liever op de bank te Netflixen. Begin de dag fris en je bent een stuk productiever, probeer maar!

Dragen jullie dagelijks make-up?

 

 

 

BewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. Anneke
    22 december 2017 / 11:02

    Met dank aan jou ben ik tegenwoordig ook in het bezit van aan mooie grote pallette vol met make up geek oogschaduw.
    Op het werk ben ik altijd naakt maar als ik thuis ben draag ik steeds vaker wat make up. Idd mascara en een lippenstift doet wonderen. Ook het merk make up doet veel. Ben blij met jou reviews en stukjes want ik steek er echt wat van op. Thankx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *