Waar ik naar uitkijk richting de Herfst!

Waar ik naar uitkijk richting de Herfst

Door het weer deze week lijkt het alsof we beginnen aan de Herfst. Ik geniet ieder jaar weer enorm van, de natuur is super mooi, de temperaturen gaan weer naar beneden en de thee, dekentjes en geurkaarsen kunnen weer uit de kast! Veel mensen hebben een hekel aan de Herfst maar ik geniet er volop van. Kom maar op met die Herfst taferelen!

Oké, Oké als je door de regen moet is het wat minder! Want anders verklaren jullie me misschien wel voor de gek. Maar de koude ochtenden met het zonnetje en de mooie Herfst kleuren vindt iedereen toch heel erg fijn?

Thee/Chocolademelk drinken

In de Zomer drink ik vooral koude dranken (vooral water!) en sla ik de thee en chocolademelk toch over. Mijn kopje koffie word natuurlijk geen enkel seizoen geskipt! Tijdens de Herfst vind ik het toch wel heerlijk om ’s avonds op de bank door te brengen met vers bakje thee. In het weekend wissel ik dit wel eens af met Chocolademelk en natuurlijk een heerlijke dot met slagroom. Ik krijg er echt nu al weer zin in.

Warme truien, sjaals en laarzen 

Ook is het mijn favorieten seizoen als het gaat om kleding. Dikke truien, sjaal en heerlijke laarsjes en dat ook nog eens in de mooiste kleuren. Mijn favorieten kleur van dit seizoen word okergeel en ook bordeaux rood mag niet ontbreken. Binnenkort maar een rond kijken of we al wat kunnen inslaan.

Wandelen

Wij wonen niet heel ver van het bos vandaan en ik kom daar in de Herfst denk ik het meest om even met Noa te wandelen. Als we Noa niet zouden hebben kwam ik denk een stuk minder vaak buiten en was wandelen niet een dagelijkse routine. Maar hoe heerlijk is het om tussen de gekleurde blaadjes te lopen terwijl het zonnetje opkomt, love it!

Geurkaarsen

De hele Zomer staan ze in de kast maar ze mogen er weer uit komen. Heerlijke geurkaarsen waar je hele huis naar gaat ruiken. Warme vanille geuren zijn denk ik toch echt mijn favoriet. Ieder jaar ben ik weer op zoek naar een heerlijke andere geur dus ook deze Herfst en Winter gaat de zoektocht weer beginnen. Ik kwam er laatst achter dat er een kaarsen winkel in Breda is geopend, daar moet ik binnenkort even naar toe dus.

Herfst accessoires

Hier ben ik al weer research naar aan het doen want wat ga ik dit jaar weer op de tafel en kastjes zetten. Er komen natuurlijk  een aantal accessoires waar waxinelichtjes in kunnen. Maar ook weer iets met hout en natuur tinten. Dit keer misschien iets minder kleurrijk als voorgaande jaren en meer rust. Ik kijk er weer naar uit en als ik nieuwe dingen heb gevonden ga ik die zeker met jullie delen.


Volg:

1 Reactie

  1. 7 september 2018 / 15:02

    Ik kan ook niet wachten om weer warme chocomel te drinken zonder te overhitten en om kaarsjes te branden! En lekkere warme truien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *