Vroeger was het onzin, nu kan ik niet zonder!

make-up1

Sinds een jaar of 4 verdiep ik me eigenlijk pas echt in make-up en wil ik voor goede producten wel wat meer geld uitgeven. Vroeger vond ik dat dit ook kon met goedkope producten. Sinds het testen van wat duurdere producten hebben er een aantal mijn hart gestolen. Sommige producten zoals primer, oogschaduwbasis en lipstick vond ik onzin. Lezen jullie mee naar mijn make-up vooruitgang.

Vroeger vond ik het al wel genoeg om alleen maar een licht laagje foundation te gebruiken met wat blush en mascara. Tenzij dat ik uitging. Dan pakte ik natuurlijk wel iets meer uit maar mijn wenkbrauwen bij werken en primers gebruiken hoefde van mij niet echt en zag ik het nut niet van in. Tot een jaar of 4 geleden ik me echt in beauty ging verdiepen. Nog steeds vind ik het heerlijk om me iedere dag op te tutten. Ik kan ook wel van mezelf zeggen dat ik een beetje verslaafd ben aan nieuwe mooie producten. Producten hoeven niet zichtbaar te zijn maar kunnen wel heel veel aan je uitstraling doen.

Oogschaduw basis

Vroeger wist ik echt niet wat het nut hiervan was. Ik dacht dat het echt onzin product was. Ik probeerde het eerst met de oogschaduw basis van Essence. Ik merkte al heel snel dat mijn oogschaduw hierdoor niet meer ging vlekken en ophopen. Ik was om na een paar weken en gebruikte het uiteindelijk iedere dag. Nu nog, alleen ben ik overgestapt van een budget naar een wat duurder product. Geen moment spijt heb ik want met een tube Primer potion van Urban Decay doe ik nu al meer dan een jaar. Iedere dag een klein beetje aanbrengen en je look blijft echt super zitten.

Primer

Gezichtsprimer bedoel ik dan vooral. Een klein laagje foundation vond ik prima en ik had om eerlijk te zijn ook niet veel om te verbergen gelukkig. Wel merkte ik snel dat mijn foundation weg liep en niet meer mooi eruit zag aan het eind van de dag. Primer was de oplossing. Ik heb nog geen mega goede primer gevonden en gebruik het nu nog niet dagelijks. Ik snap wel zeker het nut hier nu van en ben nog altijd op zoek naar een goede. Iemand misschien aanraders?

Wenkbrauw poeder

Ik liet altijd wel mijn wenkbrauwen om de paar weken bij werken. Ik heb namelijk best donkere wenkbrauwen van mijzelf en je ziet ook snel de donkere haartjes op verschillende plekken doorkomen. Tegenwoordig doe ik het gewoon zelf en teken ik ze mooi in vorm bij. Vroeger dacht ik er alleen niet zo over, ik had toch donkere wenkbrauwen. Het is ook zo alleen vind ik het nu mooi als ze ik ze wat in vorm houd en kale plekjes wat opvul.

Lipstick

Tegenwoordig draag ik het iedere dag. Het maakt alles af en vind zelf dat het er heel verzorgd uitziet. Het hoeft geen mega donkere kleur te zijn, een prachtige nude kleur is ook prima. Ik vond vroeger alleen lipgloss fijner. Nu moet ik daar alleen niet veel meer van hebben. Liever een lipstick die een aantal uur blijft zitten dan een plakkerige lipgloss.

Hebben jullie ook producten die je vroeger nooit droeg en waar je nu eigenlijk niet meer zonder kan?


Volg:

3 Reacties

 1. 25 januari 2015 / 21:05

  Vroeger droeg ik nooit lipstick, maar sinds een jaar of drie wel regelmatig! 🙂

 2. 25 januari 2015 / 23:48

  Vroeger drieg ik nooit foundation of een BBcream nu kan ik gewoon niet meer zonder! Blush & poeder droeg ik wel al!
  Maar geen lipdtick en nu kan ik niet meer zonder, droeg meer lipgloss 🙂
  Maar eerlijk gezegt kan ik nog altijd niet zonder lipgloss!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *