Video | Winter Wonderland

Eigenlijk had ik het niet verwacht dat het deze Winter nog zou gaan sneeuwen maar afgelopen weekend was het ineens een Winter Wonderland met al het sneeuw. Niels en ik besloten op pad te gaan en wat beelden te schieten, kijk mee naar de video!

Alle props gaan naar Niels want hij heeft de video gemaakt voor mij. Ik vind hem zelf echt heel gaaf geworden en ben er eigenlijk wel trots op geworden! We willen zeker vaker van dit soort video’s gaan maken.

Morgen komt er een artikel over de outfit die ik in deze video aan heb, dus kom zeker even terug om nog wat mooie foto’s te zien.

Laat me weten wat jullie er van vinden?

 

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. Kathleen
    5 maart 2018 / 10:44

    Leuk filmpje! Had je het niet koud zo in je bloes?
    En ik mis eigenlijk Noa ! Maar die konden jullie vast missen tijdens het filmen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *