Review // Vedder&Vedder sieraad

Voor mijn verjaardag wilde ik eens gaan voor sieraden, mooie sieraden die ik overal bij zou kunnen dragen. Ik kwam al langere tijd de sieraden van Vedder&Vedder tegen. Zilveren of gouden sieraden die je zelf mooi kunt samenstellen met teksten, vingerafdrukken of letters. Wat mijn keuze werd laat ik jullie vandaag zien.

Van mijn schoonouders kreeg ik een mooi bedrag om iets leuks uit te kiezen. Ik had mijn keuze al vrij snel gemaakt en wilde een ronde coin met daarin mijn eigen initialen. Vorig jaar getrouwd dus dan gelijk ook de getrouwde initialen erin! Je kan bij Vedder&Vedder voor heel veel verschillende opties kiezen. Je kunt tot maximaal 4 letters in je ketting laten graveren.

Al mijn sieraden zijn zilver dus ik ook deze ketting bestelde ik in het zilver. Je kunt dus kiezen tussen 925 Sterling Silver of 18 Carat Plated Yellow Gold. Beide dus echt van goede kwaliteit die mooi blijven en niet verkleuren door de jaren heen.

Alle sieraden van Vedder&Vedder worden handgemaakt in een atelier in Amsterdam. Ieder sieraad is dus uniek en door een smid gemaakt. Dit vind ik het ook wel mooi maken van zo’n sieraad. Iemand heeft dus door middel van handwerk mijn ketting gemaakt en is niet zomaar geperst of gemaakt in een fabriek.

Het pakketje kwam bij mij via de brievenbus. Er zat een mooi doosje in en daarbij een kaartje. In dat kaartje zit de rekening voor de garantie, een poetsdoekje en wat leuke quotes! Ze maken er wel echt een mooi pakketje van in ieder geval.

Het enige wat ik jammer vind is dat ze er maar een garantie bij doen van 3 maanden daarna kunnen reparaties wel plaatsvinden maar komen er kosten bij kijken. Het is toch niet een sieraad wat je aanschaft en had minimaal gehoopt om een jaar garantie. Dus hopelijk is de kwaliteit gewoon top en gaat het sieraad heel lang mee.

Ik draag deze ketting graag in combinatie met mijn ketting die ik gekregen heb van mijn ouders voor mijn verjaardag van My-Jewellery. Je kunt daar namelijk ook hele leuke kettingen samen laten stellen. Perfectie combi vind ik zelf.

Je kunt alle sieraden online bestellen ook de handgeschreven teksten, vingerafdrukken en initialen. Je hebt kettingen in alle prijsklasse. Mijn ketting kost met twee letters €99.

 


Volg:

4 Reacties

  1. 4 oktober 2018 / 09:36

    Wat een mooie ketting! Leuk gecombineerd ook met die andere! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *