Vakantie | Mijn liefde voor New York!

Yes Yes Yes, daar gaan we weer! Voor de derde keer zullen Niels en ik naar New York afreizen. Ontzettend veel zin in en wij kijken er nu al ontzettend naar uit. Mensen vragen vaak ‘waarom weer New York?’. Nou gewoon omdat mijn liefde voor New York groot is!

Eigenlijk was het plan om de keuken te gaan verbouwen en niet op vakantie te gaan, maar soms loopt het nu eenmaal anders. Maar waar zouden we dan heen willen? Als antwoord hadden we beiden dat we toch nog wel een keer terug willen naar New York. Het wordt bijna traditie om ieder jaar terug te gaan. Vorig jaar is Niels in New York ziek geworden en hadden we de vakantie naar ons gevoel daar niet goed afgesloten. Dan moeten we dit jaar maar de dingen nog gaan doen die we toen van plan waren.

Op zoek naar tickets, al snel kwamen we erachter dat over ongeveer twee maanden weer de beste periode zou zijn. Twee maanden al?? Normaal gesproken boeken we minimaal een half jaar van te voren. Eigenlijk ook wel heel erg leuk want dan duurt het aftellen niet zo heel lang.

Heel vaak kregen wij de vraag ‘of we niet alles al gezien hebben in New York’. Meestal wordt deze vraag gesteld door mensen die er nog niet zijn geweest want New York heeft zoveel leuke plekken om te zien. Na twee keer (voor Niels zelfs 3 keer) heb ik nog dingen die ik heel graag wil zien en doen. Zo willen we dit jaar een dag richting Brooklynn (Dumbo etc.) en Central Park eens een keer volledig hebben doorkruist.

We zitten ieder jaar in een ander hotel, het eerste jaar in een AirBnB in Brooklynn en het tweede jaar in een hotel bij Grand Central station. Dit jaar hebben we een hotel vlakbij Central Park, iets meer centraal. We gaan voor 8 dagen dus hoeven ons zeker niet te haasten. Alles op het gemak en geniet van de City that never sleeps!

Genieten genieten genieten, dat is het gevoel wat we op dat moment in New York moeten hebben. Heerlijke hotspots, afwisselen met winkelen en natuurlijk wat sight seeing. Hopelijk is het weer net als voorgaan de keren weer heerlijk en kunnen we zonder jas op pad.

Natuurlijk ga ik weer al mijn hoogte punten met jullie delen na de vakantie!


Volg:

1 Reactie

  1. Kathleen
    19 maart 2018 / 16:59

    Jullie moeten vooral genieten daar straks! Ik ben al benieuwd waar jullie zoal naar toe gaan daar en natuurlijk naar de mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *