Vakantie in eigen land! Mijn vakantiefoto’s

We zitten nog midden in onze vakantie maar ik wil jullie graag mijn week vakantie van vorige week laten zien. We zijn een week naar de natuur gegaan en hadden een huisje aan het water in Landal de Reeuwijkse plassen. Heerlijk park met veel natuur en vooral RUST!

Vakantie in eigen land is voor ons ook echt vakantie. We nemen de hond mee, boeken een week in de natuur en zijn tevreden! Ditmaal een week in Reeuwijk en maar 45 min rijden van ons vandaan. Bereid je dus voor op veel natuur, lekker eten en ontspanning.

We mocht vanaf een uurtje of drie in ons huisje en het was lekker weer. Gelijk dus even lekker op ons terras gezeten met een boekje, kopje koffie en Noa in de buurt. ’s Avonds bij het eten gelijk maar even een wijntje om de vakantie in te luiden.

Maandagochtend beginnen met heerlijke broodjes en even Youtube bij kijken. Nienke Plas is echt zo leuk, wat een topwijf!

Ontspannen en eten daar zijn we goed in.

Heel veel wandelen met deze knapperd! Ohh er zat een heerlijke italiaanse ijssalon bij ons op het park, je snapt wel dat ik dit hier wat vaker ben geweest die week.

Einde van de middag gingen we nog even met zijn 3e wandelen en naar het hondenstrand. Serieus! een strand voor de hondjes, echt helemaal top.

Echt vakantie is iedere Harry Potter film weer opnieuw kijken! We zijn al een aardig eind op weg, deze week de laatste delen nog afkijken. Heerlijk!

De volgende ochtend (lees half 6) begon het te onweren en ik werd er wakker van. Toen hoorde ik Noa ontzettend hard piepen en ben zijn we maar gezellig bij haar gaan zitten. Arm beest.

De hele dag was het aan het regenen maar ik wilde zo graag naar het centrum van Gouda. Uiteindelijk zijn we er maar twee uurtjes geweest. Voor de lunch en wat cultuur snuffelen.

Toen we ’s middags thuis kwamen begon de zon te schijnen en was het zelfs lekker weer. Tijd voor een wandeling en verse pizza’s.

Om nog enigszins aan sport te doen tijdens de vakantie gingen we 5 km hardlopen. Reeuwijk heeft zulke mooi natuur dat hardlopen geen straf was. Ook maar een gezonde snack met kwark en mango want door al het ongezond eten voelde we ons niet helemaal fijn. ’s Middags besloot ik nog even een maskertje te doen voor mijn wallen haha!

Nog even wat foto’s maken met de gele muur als achtergrond voor mijn blog en Instagram. Noa mag bij ons nooit op de bank maar ach als we dan toch ergens anders zijn mag het wel voor een keer.

We gingen die avond nog lekker samen uiteten met zijn 2e. Een tapas idee waarbij we verschillende gerechtjes konden kiezen maar ook delen.

De volgende dag maakte ik deze mooie foto van Noa, met de telefoon van Niels aangezien die van mij niet zulke mooie kan maken.  Die dag was het kouder maar wel gingen we weer aan de wandel met een ijsje.

’s Avonds lekker burgerlijk gourmetten, maar wel echt lekker!

Vrijdag kwamen mijn ouders een dagje langs. We namen een bezoek aan Kasteel de Haar in Haarzuilen, echt super mooi om te zien. Je ziet alle oude kamers in het kasteel en de tuinen zijn echt heel groot om rond te lopen.

In de avond hadden we bij een heel leuk restaurant gereserveerd, de Lichtfabriek. Een monumentaal pand waar je ontzettend lekker kan eten en drinken. Ik nam ook een zelfgemaakte ijsthee en die was echt zo lekker!

Van Zaterdag en Zondag heb ik vrij weinig foto’s aangezien we ook niet veel meer hebben ondernomen. Vooral veel rust, wandelen en eten.  Alleen nog een foto van deze knapperd en een heerlijke salade die we Zondag als diner hadden.

 

 


Volg:

5 Reacties

 1. Kathleen
  13 september 2018 / 08:34

  Prachtige foto’s! Jullie hebben genoten zeker zie ik. De plek waar jullie zaten was heel mooi zo aan het water, Noa heeft het vast ook naar haar zin gehad met al dat water! En Gouda is ook mooi zag ik. Zo jullie kunnen er weer even tegen straks als jullie beginnen met werken.

 2. 13 september 2018 / 11:04

  Wat een heerlijke vakantie. Lekker veel eten en drinken. En wat is jullie hond leuk! Wat een schatje! Het lijkt wel alsnof hij de hele tijd lacht.

  • Vera
   Auteur
   17 september 2018 / 10:37

   Dat zeggen heel veel mensen! Ze is ook echt een schat 🙂

 3. 16 september 2018 / 16:55

  Leuke foto’s! Ik krijg trek van al die lekkere etensfoto’s haha.

 4. 21 september 2018 / 20:09

  wauw dat kasteel ziet er zo tof uit en ach ik smelt echt iedere keer als ik Noa zie!
  gourmetten is altijd ideaal en gezellig haha, eten is gewoon gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *