Review // Urban Decay Naked Reloaded palette

Urban Decay Naked Reloaded palette

Urban Decay haalde laatst één van haar bekendste Naked palette uit de collectie namelijk de allereerste. De meeste beautylovers speculeerde al wel dat Urban Decay met een nieuwe variant zou uitbrengen. Ja hoor, nog geen maand later was daar het Urban Decay Naked Reloaded palette. Kijk mee!

Urban Decay heeft nu in totaal 6 van deze paletten uitgebracht namelijk Naked, Naked 2, Naked 3, Naked Heat, Naked Cherry en de nieuwe Naked Reloaded. Ik heb alleen het eerste Naked palette en Naked Cherry niet. De rest van de palette gebruik ik nog altijd en zijn nog steeds groot favoriet.

De naked palette vind ik altijd een mooie combinatie van kleuren bevatten waarbij je verschillende looks kunt maken. Voor zoveel heftige als dagelijkse looks. Ook in dit palette zitten weer mooie warme en koele tinten die je kunt combineren tot van alles. Er zitten 6 matte en 6 shimmery kleuren in. Ze hebben voor het eerst verschil gemaakt in grote van de pans. De buitenste twee zijn namelijk stukke groter omdat deze vaak worden gebruikt en het snelst opraken. De kleur Barely baked en Boundaries zijn ook iets groter om dezelfde reden.

Waar ik vooral weer nieuwsgierig naar was, de verpakking. Iedere keer maakt Urban Decay iets unieks waardoor de paletten echt opvallen. Ook ditmaal pakken ze uit met een soort satijn/fluwelen puffy hoes. Echt heel mooi en zacht en niet alleen de voorzijde maar de hele buitenkant is voorzien. Er is een orchideeën print in bruin tinten met daarop de goede letters Naked reloaded, echt een plaatje! Let wel op… als je dit palette meeneemt zal het denk wel wat sneller vies worden of beschadigen.

Ik vind het echt een mooie combinatie tussen koele en warme kleuren. Er zitten namelijk ook roze tinten en goude tinten in maar ook weer de koele bruine of zilver tinten. Vooral de kleur Reputation vind ik een knaller.

De swatches zijn weer veel belovend en zoals ik gewend ben van Urban Decay is de pigmentatie goed. Wel merkte ik gelijk dat de oogschaduw vrij poederig is. Ga dus voorzichtig met je kwast erover, je hebt vrij snel al voldoende product. De shimmery kleuren zijn ook makkelijk aan te brengen. Ik gebruik vaak voor nog wat meer intensiteit de MAC fix+ spray erbij.

De look die ik erbij maakte is waarschijnlijk wel wat je van me gewend bent. Ik heb de kleuren Blur en Bride gebruikt als transitie kleur over het gehele oog. Daarna voor wat meer diepte Bucked en Boundaries in de crease en net daarboven. Daarna wat harder aangezet met End game. Reputation heb ik op het bewegend ooglid aangebracht en de mooie witte shimmer Angel Fire in mijn binnenste ooghoek.

Ik weet zeker dat ik dit palette weer met veel liefde en plezier ga gebruiken. Of hij heel uniek is, nee dat vind ik niet. De kleuren zijn safe en vooral heel fijn als je dagelijks voor bruin tinten wilt gaan. Ik wil hem alleen voor geen goud missen. Urban Decay is voor ons in Nederland en België makkelijk te verkrijgen bij Ici Paris XL en kost op dit moment €36,80.

 


Volg:

7 Reacties

 1. 16 maart 2019 / 09:45

  Inderdaad niet heel uniek, maar ik gebruik al mijn Naked palettes toch altijd met liefde. Mooi palette ook weer dit!

 2. 16 maart 2019 / 10:33

  Mooi palette en mooie look! Fijn voor neutrale looks met een warm tintje 🙂

 3. 16 maart 2019 / 20:23

  Oh wow! Heb al goede reviews gelezen over dit palette en je ooglook is ook weer erg mooi.

 4. 16 maart 2019 / 20:43

  Wauw heel mooi! Ik moet hem nog swatchen en reviewen maar dit palette belooft veel goeds. Mooie look ook!

 5. 19 maart 2019 / 22:12

  Echt heel mooie kleuren, nog mooier vind ik de look die je ermee maakte. Talentje!

 6. 31 maart 2019 / 11:38

  Wauw ik ben toch wel heel erg onder de indruk van dit palette, terwijl ik in eerste instantie dacht dat hij niet zo enorm bijzonder zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *