Urban Decay Naked Heat palette

Eindelijk heb ik hem! Ik ben met palette zoals deze een enorme twijfelkont. Weken denken of ik het nu wel of niet ga halen en verzin tientallen reden daarbij. Uiteindelijk overtuigde ik toch mezelf om mijn collectie Naked palettes compleet te maken en hem te bestellen. Absoluut geen spijt!

Er zijn nu al 5 in totaal te koop. Alle 5 uniek en zeker een palette wat veel beauty liefhebbers in bezit hebben. Ook ik ben enorme fan en gebruik bijna alle palettes nog altijd. De ene keer heb ik wat meer zin in zachtere roze kleuren en neem ik de Naked 3 en de andere dag heb ik zin in een wat uitdagendere look en pak ik het smokey palette. Ik gebruik ze vooral voor mijn dagelijkse looks.

Elk palette is ook uniek als het gaat om verpakking. Iedere keer weer nieuwe materialen die zijn gebruikt en nieuwe aparte designs. Zo ook deze nieuwe Heat palette. Het is een volledig plastic doosje met daarin een 3d print. De kleuren rood, oranje en geel zorgen er goed voor dat dit palette ook echt wordt gezien als HOT. Ik denk dat ik dit zelfs het mooiste design van alle palette vind.

In het doosje zitten 12 verschillende kleuren met vooral bruin, oranje en rode tinten. Kleuren die ontzettend goed bij elkaar passen waardoor je mooie draagbare looks kunt maken. Ik houd echt van deze warme tinten! In dit palette zitten zowel matte als shimmery tinten waardoor een volledige look gemaakt kan worden. Het enige wat ik jammer vind is er dat er geen mooie lichte shimmery kleur aan is toegevoegd die je kunt aanbrengen in je binnenste ooghoek of op je wenkbrauw bot. Maar ach dan pak je toch gewoon een ander naked palette.

Aan het palette is ook weer een nieuw pencil toegevoegd. Aan beide kanten een andere waardoor je met dit kwastje ook daadwerkelijk een mooie look kan creëren. De ene kant wat stugger voor het aanbrengen en de andere zijde voor het blenden van de kleuren.

Waarom ik twijfelde over dit palette is omdat er veel reviews waren waarbij mensen spraken over te weinig variatie in het palette. De kleuren liggen vrij dicht bij elkaar en de diversiteit aan looks die je er mee zou kunnen maken zou klein zijn. Ik snap wel wat mensen hier mee bedoelen want inderdaad de kleuren verschillen niet heel veel van elkaar maar hierdoor heb je wel genoeg kleuren om mee te blenden. Verschillende looks kun je er zeker wel mee maken vind ik.

De kleuren vind ik net zoals de andere naked palette goed gepigmenteerd en makkelijk om mee te werken. Natuurlijk zijn er merken met betere pigmentatie maar voor dagelijkse looks vind ik makkelijk ook echt belangrijk. Ik vind de paletten gewoon heel erg makkelijk in gebruik waardoor ik ze snel pak.

Je moet bij dit palette wel echt houden van warme, roestige kleuren en de daarbij behorende looks. Je zult niet met dit palette een mooie zachte matte look kunnen creëren. Ik houd hier echt van en voor dagelijks looks voor naar mijn werk heb ik dit palette daarom al vaak gebruik. Een mooie toevoeging!

Het palette is makkelijk te verkrijgen in Nederland bij Ici Paris en kost €55,20. Zeker een mooie prijs voor 12 kleuren en een kwalitatief goede kwast.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

3 Reacties

  1. 26 augustus 2017 / 09:09

    De look die je ermee hebt gemaakt is echt prachtig. Wat een mooi palette. Ik weet alleen niet of de kleuren echt iets voor mij zijn.

  2. 27 augustus 2017 / 11:30

    Jaaa je hebt ‘m! VEEL TE MOOI PALETTE. En prachtige look! <3

  3. 31 augustus 2017 / 09:10

    Hoera, he’s yours! Ik vind hem ook echt prachtig, die verpakking alleen al,mmmmmmmmm;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *