Urban Decay Naked 3 palette

IMG_4848_header

Mijn liefde voor palettes groeit en groeit bij ieder palette die ik weer koop. Hoog op de lijst staan bij mij altijd de palettes van Urban Decay. Zo heb ik van dit merk het Naked 2 palette, Vice 2 palette en het chocolate bar palette. De palettes gebruik ik echt dagelijks en ik zat al zolang te twijfelen over het Naked 3 palette dat ik hem uiteindelijk toch heb aangeschaft! Vandaag laat ik jullie weten wat ik van het palette vind. 

Urban Decay heeft nu in totaal al drie verschillende Naked palettes in het assortiment. Allemaal bevatten ze kleuren die zowel voor een smokey eye te gebruiken zijn maar ook zeker voor tinten die goed overdag te dragen zijn. Het Naked 2 palette gebruik ik echt zo graag vanwege de diversiteit aan bruin tinten. Zowel de matte als de shimmery kleuren gebruik ik hiervoor. Ook gebruik ik de zwarte oogschaduw vaak om als eyeliner te gebruiken.

IMG_4831

Aangezien ik het Naked 2 palette zo vaak gebruik was de keuze in Italië niet heel moeilijk, Naked 3 verdween in mijn winkelmandje en ik rekende hem af. Het palette is in een andere kleur genre als het Naked 2. Het zijn mooie roze en bordeaux rode tinten en totaal anders als de kleuren in het Naked 2 palette.

IMG_4830

Urban Decay doet ook altijd veel moeite voor de verpakking. Zo zijn het vaak tinnen verpakkingen die zeker tegen een stootje kunnen. Het straalt ook zeker luxe uit vind ik zelf! De verpakking bevat ook weer net als altijd een fijne spiegel aan de binnenzijde die je goed kunt gebruiken op vakantie.

IMG_4852

Het merk voegt ook altijd een klein cadeautje toe zo zitten er deze keer verschillende samples bij het beroemde Primer potion. Deze oogschaduw basissen zijn super om te gebruiken in combinatie met de oogschaduws. Dit zorgt namelijk zeker voor een intensere pigmentatie.

IMG_4837

Twaalf prachtige oogschaduw kleuren bevinden zich aan de binnenkant met daarbij ook een handige oogschaduw kwast die aan beide kanten te gebruiken is. De oogschaduw kwasten in palettes ben ik nooit zo enthousiast om maar hij Urban Decay wel.

De pigmentatie vind ik ook weer super! Volgende foto’s zijn gemaakt zonder oogschaduw basis eronder.

IMG_4841

IMG_4992

 

IMG_4842

 

IMG_4996

Omdat de kleuren allemaal iets van roze bevatten zijn ze goed te combineren voor verschillende ooglooks. Iedere dag vind ik het toch weer een feestje om er iets anders van te maken.

Dit is dus zoiezo weer een TOPPER van Urban Decay en ik ga hem zeker nog heel vaak pakken. Ik kocht het palette in de Sephora in Italie en betaalde er €48,80 voor. Zeker geen goedkope aanschaf maar ben je bereid om iets meer geld uit te geven denk dan zeker aan dit palette!

Hebben jullie het Naked 3 palette en wat zijn jullie favorieten looks er mee?

Follow my blog with Bloglovin

 


Volg:

4 Reacties

 1. 27 oktober 2014 / 11:33

  Wat is het toch een prachtig palette! Heb hem zelf ook en gebruik met wekelijks met veel plezier en liefde!

 2. 28 oktober 2014 / 07:49

  Ik blijf dit een heel mooi palette vinden! Zo mooi gepigmenteerd 🙂

 3. 28 oktober 2014 / 19:48

  WAUW wat een plaatje! En een super fijne review heb je gemaakt, Vera!

 4. 29 oktober 2014 / 10:13

  Zo mooi! Ik zou hem zelf ook wel willen hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *