Urban Decay All Nighter liquid Foundation

Urban Decay All Nighter liquid Foundation

Een aantal weken geleden sprong ik een gat in de lucht toen ik hoorde dat Urban Decay nu ook in Breda verkocht ging worden. Ik ging een week na de opening bij Ici Paris gelijk op zoek naar een nieuwe foundation aangezien ik nu de kleuren eens in real life kon zien.

urbandecay_allnighter_foundation_2

Urban Decay heeft verschillende foundations uitgebracht maar de Urban Decay All Nighter liquid Foundation is hun laatste pareltje. Deze foundation zou volgens Urban Decay een volledige dekking moeten geven en het een hele dag flawless moeten blijven zitten.  Zelf houd ik heel erg van matte en volledig dekkende foundations dus dit moest toch een match worden.

urbandecay_allnighter_foundation_6

Eenmaal in de winkel raadde ze de kleur 2.0 aan. De kleur was echt identiek en oogde in het daglicht heel erg mooi en matte. Helaas hadden ze nog niet alles op voorraad en kon ik de foundation niet mee naar huis nemen. Bestellen dan maar… Gelukkig was de foundation online nog wel te bestellen.

urbandecay_allnighter_foundation_5

De verpakking is zoals ik gewend ben van Urban Decay chic en edgy! Echt iedere keer verzinnen ze wel weer wat unieks voor de verpakkingen. Je kunt door het venster kijken hoeveel foundation er nog in zit en de verpakking is gemaakt van kunstof. Gelukkig hebben ze er een pompflacon op bevestigd waardoor het ook nog eens hygiënisch is. De foundation bevat 30 ml en is te verkrijgen in 24 kleuren. De foundation vind ik nog goed te betalen namelijk €36,50.

urban-decay-foundation urban-decay-foundation2

Testen maar! Ik dacht even toen ik de eerste keer pompte dat het een te lichte kleur zou zijn maar eenmaal aangebracht was dat gelukkig niet. Je hebt van de foundation niet heel veel nodig want de dekking is echt absurd goed. Ik heb werkelijk nog nooit zo’n dekkende foundation mee gemaakt als deze. Doordat de dekking ontzettend goed is zijn mensen bang dat het vaak te droog en te nep lijkt maar dat vind ik bij deze foundation zeker niet het geval. Je kunt al een klein laagje aanbrengen voor een mooi resultaat. Wel raad ik aan om uit te kijken als je een extreem droge huid hebt. Goed voeden voordat je het aan wilt brengen.

Ik vind deze foundation dus echt heel fijn en gebruik hem vooral als ik weet dat mijn make-up een hele dag mooi op zijn plek moet zitten. Ik weet zeker dat er nog meer reviews gaan volgen van Urban Decay nu het zo dichtbij te koop is. Heel slecht voor mij dus!

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 15 oktober 2016 / 21:23

    Oh wow, wat een mooie dekking! ♥ Gelukkig heb ik niet zo’n droge huid, dus ik denk dat dit wel eens een goede match zou kunnen zijn voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *