Urban Decay 24/7 Glide-on eye pencils

UD_247pencils_travelsize

Eindelijk bestelde ik mijn lang verwachten Urban Decay Vice 4 palette, toch nog even wat rondneuzen op de Sephora site dacht ik toen. Natuurlijk zag ik weer vanalles en werd mijn mandje voller en voller. Uiteindelijk had ik met mezelf afgesproken dat ik één artikel extra mocht bestellen en dat werd de Urban Decay Set of 5 travelsize 24/7 Glide-on eye pencils. Vandaag review ik ze voor jullie!

UD_247pencils_travelsize_8

De Urban Decay 24/7 Glide on eye pencils zitten al heel wat jaartjes in de collectie. Ze zijn enorm populair en staan bekend om hun intensieve kleur. Ieder jaar brengen ze rond de feestdagen nieuwe setjes uit met verschillende kleuren, zo ook dit jaar de set of 5 travelsize in twee verschillende kleuren.

UD_247pencils_travelsize_1

Zeg nu eerlijk het doosje waarin ze zitten is toch te leuk! Niet essentieel maar ik heb er echt een zwak voor… Ik heb zelf gekozen voor de set Cosmic, de bruin tinten maar er is ook nog een versie met wat fellere kleuren namelijk Delirious.

UD_247pencils_travelsize_2

In deze set zitten 5 verschillende waterproof oogpotloden, waarvan de intense zwarte kleur Zero de bestseller is en de donker bruine kleur Stag de meest favorieten van alle fans. De overige drie kleuren Cosmic, Trick en Suplly zijn drie nieuwe metallic oogpotloden. Dit is dus een set die vooral mooi is als je van bruin tinten houd zoals ik.

UD_247pencils_travelsize_6

De travel size oogpotloden zijn natuurlijk makkelijk mee te nemen op reis en natuurlijk ook super handig om eens te kijken welke kleur je favoriet is. De travelsize bevat 0,8 gram per potlood en de originele 1,2 gram.

UD_247pencils_travelsize_3

Als ik een oogpotlood aanbreng op mijn ogen is het eigenlijk altijd zwart. Toch kan een look er wat zachter uit zien door een eens andere kleur aan te brengen. Ook is kan dit vaak een mooie toevoeging zijn op de waterlijn.

UD_247pencils_travelsize_5

Waar ik vooral benieuwd naar was is de ‘substantie’ van de oogpotloden, het is niet fijn als een oogpotlood hard aan voelt of te zacht is dat er geen dunnere lijn mee te zetten is. Ik heb ze getest en deze oogpotloden zijn eigenlijk perfect qua substantie. Ze glijden fijn en brengen een mooie zachte lijn aan met veel pigmentatie. Wat ook nog eens een mooie toevoeging is is dat ze niet stempelen en ze de gehele dag op hun plaats blijven. Wat ik wel merkte is dat je voorzichtig moet zijn met de potloden, ze beschadigen snel zoals bij Zero op de bovenstaande foto.

UD_247pencils_travelsize_4

Ik gebruik ze nu dus regelmatig en ben ook fan geworden van de 24/7 glide-on eye pencils. Urban Decay heeft ze in ieder geval in heel veel verschillende kleuren en verschillende setjes. Ik ben heel benieuwd naar de wat fellere kleuren ook.

Deze set heb ik zelf besteld via Sephora.fr en kost €28,50. Mocht je iets bij Sephora.fr bestellen heb ik een code gevonden namelijk PAYPAL20FR. Geen idee hoelang deze code nog gaat werken maar hierdoor kan je nu nog wel mooi je verzendkosten besparen.

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 30 november 2015 / 13:12

    Wauw, wat een mooie set & geweldige kleuren! Fijn dat ze ook niet stempelen.

  2. 4 december 2015 / 13:48

    Wat een prachtige potloden. Ik heb de glide on pencils nog heel hoog op mn wishlist staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *