Update // We zijn weer bezig!

Het is een jaar geleden dat ik jullie een update heb gegeven over fitter worden! Dat zeg denk al wel een beetje genoeg maar ik ben weer terug met mijn motivatie. Vandaag dus weer even een update over hoe het nu gaat. We zijn weer bezig!

De laatste maanden kijk ik vaak terug naar oude foto’s. Foto’s die rond de periode van de bruiloft zijn gemaakt, tevreden met mijn lichaam en vooral fit is wat ik zie. We zijn aanstaande Juni 3 jaar getrouwd en eigenlijk wil ik weer richting dat gevoel van fitheid. Voor de shape heb ik toen der tijd heel hard voor gewerkt en dat hoeft van mij ook niet maar lekkerder in mijn vel zitten wil ik wel weer.

Een maandje geleden heb ik weer een meting laten doen bij de sportschool en om eerlijk te zijn schrok ik van de resultaten als het gaat om spiermassa, gewicht en vetpercentage. Dit komt door een aantal privé omstandigheden maar ook zeker merendeels door mijzelf. Ik snoepte weer meer (a lot of chocolate!) en zei vaker nee dan ja tegen het sporten.

Sinds de meting is het roer weer om en heb ik dus weer motivatie. Als het om eten gaat denk ik dat ik al vrij goed bezig was alleen moet ik het snoepen veel meer laten. Discipline van een garnaal als het om koekjes, snoepjes en chocolade gaat. Ik heb met mezelf afgesproken om door de weeks gezond te eten en in het weekend zo nu en dan te cheaten (Nee, Vera niet het hele weekend!!).

Sporten gaat weer lekker en 3/4x per week ben ik in de sportschool te vinden. Ik volg braaf 3x in de week mijn krachttraining die ik heb gekregen en voeg daar meestal nog 1x cardio van 45 min aan toe.

Ik merk na een kleine maand alweer dat ik meer energie heb en mezelf weer een stuk fijner voel. Ben er zeker nog niet maar de eerste stap is weer gemaakt. Ik heb wat getallen als doel en zodra ik die heb gehaald beloon ik mezelf met wat leuks. Dat werkt bij mij ontzettend goed want dan ben ik echt nog meer gemotiveerd.

 

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *