Ugg Moraene Pantoffels

Zodra ik thuis kom trek ik altijd mijn pantoffels/sloffen aan. Niets is lekkerder dan in de Herfst en Winter warme voetjes te hebben toch? Ik besloot eens voor een duurdere aanschaf te gaan en bestelde deze Ugg Moraene Pantoffels. Zijn ze echt de prijs waard?

De gemiddelde levensduur van mijn pantoffels zijn 3 maanden geloof ik. Ik loop er echt iedere dag op, ik trek ze aan als ik uit bed kom en doe ze pas weer uit als ik naar bed ga. Natuurlijk trek ik ze nog wel uit als ik de deur verlaat (dat zou wat zijn haha). Waar ik ze kocht was voorheen verschillend de ene keer Primark en de andere keer gewoon bij de Intratuin of Hunkemoller. Maar duurder als een 10tje waren ze nooit.

Om toch eens een keer te investeren in een paar goede pantoffels besloot ik op zoek te gaan. Al snel kwam ik uit bij UGGs. De normale schoenen van Ugg vind ik zelf helemaal niks maar de pantoffels daarentegen zijn echt zo leuk.  Uiteindelijk koos ik voor de Ugg Moraene pantoffels. Een model waarbij aan de achterzijde nog wel een kleine verhoging heeft waardoor je er niet gemakkelijk uitschiet.

De Ugg Moraene pantoffel is gemaakt van een waterafstotende suède en de kraag van heerlijk zachte sheepskin. De pantoffel is volledig gevoerd met echte wol en heeft een rubberen buitenzool die zowel dus binnen en buiten gedragen kunnen worden. Handig als je even snel naar buiten moet om iets te pakken.

De sloffen zijn echt zo lekker zacht en warm. Ik wil ze continu aan hebben want ze zitten echt heerlijk. Het fijne van een rubberen zool is dat ze steviger zijn waardoor het een stuk fijner loopt en je minder snel uitglijdt. Ik ben helemaal verkocht aan de UGG pantoffels.

Ze kosten dus wel meer als een pantoffel van de Primark maar kwalitatief zijn ze ook 10x beter. Ik hoop dus met deze pantoffels wel een aantal jaar te doen zodat het uiteindelijk net zoveel kost als iedere 3 maanden een paar bij de Primark. Gelukkig waren ze nu bij de Bijenkorf in de aanbieding voor €87,95 (ook bij Ugg zelf).

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *