Travel Bucket List

Als het aan mij ligt zou ik elk continent willen bezoeken op deze wereldbol. Er zijn zulke mooie plekken dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt. Helaas gaat dat natuurlijk niet want reizen is ook ontzettend duur en vakantie dagen zijn er ook maar beperkt. Toch deel ik vandaag plekken die ik nog graag zou willen zien!

Waarschijnlijk zullen niet al deze plaatsen van mijn Travel bucket list niet in 2018 worden bezocht maar hopelijk wel ooit een keer in mijn leven. Op dit moment twijfelen we of we voor een mooie vakantie dit jaar gaan of dat we de keuken gaan verbouwen, keuzes keuzes keuzes!

Canada

Helemaal boven aan mijn travel bucket list staat toch echt wel Canada. Dit land lijkt me zo ontzettend mooi om te zien.  Twee of drie weken lang in een camper vertoeven en overal heen rijden. De mooie highlights bekijken en van stad naar stad rijden. De natuur is naar mijn idee zo mooi om te zien! Ik wil het gewoon echt een keer in real life zien. Ik hoop echt dat dit ooit nog eens gaat gebeuren.

Zuid Afrika

Sinds kort kijken we het programma van Floortje Dessing op Ned 3. Dit seizoen is zo mooi gefilmd en vastgelegd. Ze was laatst in Zuid Afrika en de beelden die ze er schoten lijken me zo gaaf om een keer in het echt te zien. Safari tussen de dieren of een mooi afgelegen huisje met heel veel rust. Maar ook Kaapstad zou ik dan graag bezoeken.

Amerika

New York staat altijd heel hoog op mijn lijst. Het liefst zou ik hier ieder jaar naar toe willen gaan want ik raak echt nooit uitgekeken. Amerika is natuurlijk vele male groter en ik zou daarom ook wel meer ervan willen zien. Een mooie tour of gewoon eens een andere stad.

 

Londen 

Wat dichterbij huis en waarschijnlijk ook goed te doen als we eens een lang weekend weg willen. Heel veel mensen kijken me raar aan als ik zeg dat ik er nog nooit geweest ben. Ik ben echt heel benieuwd naar deze bruisende stad met de ontzettende leuke hotspots. Natuurlijk kan een heerlijk dagje shoppen ook niet ontbreken.

Texel/Terschelling

We gaan van heel ver weg naar een stukje meer dichterbij. Ook dit zou goed te doen zijn voor een weekje rust! Natuurlijk Noa mee en heerlijk met zijn drieën even uitwaaien aan zee. Heerlijk eten, kacheltje erbij en een goed boek. Ik zou er echt intens gelukkig van worden.

 

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. Kathleen
    2 februari 2018 / 07:32

    Texel / Terschelling zou inderdaad ook prachtig zijn enfin de andere Waddeneilanden ook trouwens , wij zijn er ook nog niet geweest maar Nederland is ook prachtig! En daar wil ik eigenlijk ook nog eens naar toe!
    Er draai vanaf nu een natuurfilm Wild in de bioscoop en daar heb ik een stukje van gezien op tv , echt prachtig en dat te vinden in Nederland ! Je hoeft dus niet altijd ver om mooie dingen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *