Too Faced // Peachy cooling matte perfecting primer

Too Faced Peachy cooling matte primer

Een primer die perfect alles op zijn plek houd gedurende de dag heb ik eigenlijk tot nu toe nog niet gevonden. Bij Sephora hadden ze een heel schap met allemaal verschillende primers. Om toch weer eens wat anders te proberen besloot ik te gaan voor de Too Faced Peach cooling matte perfecting primer, zou deze wel zo perfect zijn?

Too Faced heeft een collectie gecreëerd die er voor zorgt dat make-up mat oogt. De gehele Too Faced Peaches en Cream Comfort Matte collectie bevat perziken en zoete vijgenmelk. Wat ook bij elk product in de geur terug te vinden is. Ook de kleuren van bijvoorbeeld de oogschaduw paletten zijn hierop gebaseerd.

De verpakking is echt heel mooie en schattig, vooral veel roze, goud en wit is er aan toegevoegd. Deze primer zit in een pomp flacon wat voor een primer echt een hele makkelijke oplossing is. De gouden flacon voelt stevig en fijn aan waardoor het wel echt oogt als een luxe producten.

Wat Too Faced belooft met deze primer:

♥ Vervaagt, verzacht en maakt de teint lichter
♥ 16 uur + lange levensduur
♥ 12 uur + glansregeling
♥ Matte softfocus-afwerking
♥ Ruikt naar perziken en room

De substantie heeft een roze kleur en zou een lichte teint moeten geven. Helaas op mijn huid alleen niet te zien. Wel is het een fijne substantie om aan te brengen, het verdeeld goed en voel je nadien niet zitten. Je ziet na aanbrengen dat je gezicht inderdaad matter word. Wat wel een toppunt van deze primer is, hij ruikt echt naar perziken! Echt een heerlijke frisse geur die je op je gezicht aanbrengt.

Nadat ik mijn foundation aan heb gebracht is mijn huid inderdaad mat. Helaas alleen bij mij niet voor 16 uur. Hooguit 6 tot 8 uur maar mijn foundation vervaagd nog steeds snel op mijn T-zone. Zonder primer is dat nog sneller dus het doet zeker wel wat maar niet de beloofde 16 uur helaas.

Is dit de perfecte primer? Nee voor mij nog steeds niet de primer die mijn make-up de gehele dag op zijn plek houd. Wel vind ik de geur, substantie en de werking goed genoeg om de Too Faced Peachy cooling matte primer te blijven gebruiken.

Ik heb de primer gekocht bij Sephora en kosten daar €27.

 

 


Volg:

2 Reacties

 1. Lyn
  7 juni 2018 / 07:30

  Janner dat we geen foto’s van je gezicht erbij zien.
  Dat je het hebt opgesmeert en een paar uur later.
  Ook foto’s van de substantie en eventueel kleur van het product mis ik ook een beetje

  • Vera
   Auteur
   8 juni 2018 / 06:43

   Hoi Lyn, Ik heb de foto’s van de substantie nog even toegevoegd. Foto’s van voor en na een paar uur zie je bijna niet op foto dus vind ik het fijner om een beknopte beschrijving daarvan te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *