TonyMoly // Gezichtsmaskers

TonyMoly

Voor het eerst was ik in de Ulta in New York. Een enorme winkel met zowel beauty- als verzorgingsproducten. Ze hebben ook een hoop merken dit niet te koop zijn bij Sephora zoals Morphe en TonyMoly. Ik besloot voor een aantal maskertjes van TonyMoly te gaan en ze te reviewen voor jullie.

In Ulta hadden ze een groot assortiment aan maskers en vooral veel van mijn favorieten sheetmasks. Deze zijn zo makkelijk in gebruik. Je kunt snel even het masker aanbrengen en hoeft daarna niet aan de wasbak met een washandje heel je gezicht te schrobben. Lekker snel en makkelijk!

TonyMoly hebben ze sinds kort ook bij IciParis en Douglas alleen hebben ze daar maar een paar producten, helaas. Wel kun je bijna alle producten van TonyMoly verkrijgen via The make up spot.

De verpakkingen van de Tony Moly maskers zijn te leuk. In een enkele oogopslag zie je duidelijk waar het masker voor is en wat het hoofdbestanddeel van het masker is. Het product wordt gemaakt in New York maar wordt aan de teksten te zien vooral verkocht in China/Japan? Geen idee waarom het niet gewoon in het Engels staat.

Ik kocht vier verschillende varianten van de sheet maskers namelijk I’m Cherry blossom (brightning), I’m real olive (radiance), I’m real ginseng (elasticiteit) en I’m real honey (nourishing). In totaal zijn er 27 verschillende varianten! Voor iedere huid wat wils.

De maskers zijn in ieder geval makkelijk in gebruik en er zit genoeg product op dat het zijn werking doet. Je hebt er af en toe sheet masks bij die doordringt zijn en waarbij het vloeistof over je nek druppelt, dat is bij deze zeker niet. Na het maskertje zo’n 15/20 min in te hebben laten trekken, verwijder je het masker en masseer jij het overtollig serum in je huid.

Mijn huid voelt naar maskers zoals deze er zacht en rustig aan. Meestal gebruik ik ze voor het slapen en als je dan wakker wordt zie je hoe fijn een masker voor je huid is. De maskertjes hebben geen heftige geur en zijn subtiel.

Ik vind de TonyMoly sheet masks fijn en zal ook zeker weer nieuwe gaan aanschaffen. Met 27 verschillende soorten moet dat zeker gaan lukken! Je kunt ze bij verschillende online webshops bestellen en kosten ongeveer €4/5 euro per stuk.

Tip: Mocht je naar New York gaan of iemand kennen, neem ze dan daar mee want ik betaalde maar €3 voor de maskers.

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *