Hotspots in New York

Dit jaar voor de tweede keer in deze wereld stad en zeker niet de laatste keer. Ik ben verliefd op New York en zou het liefst ieder jaar een keer terug willen gaan. Vandaag deel ik alle hotspots in New York waar wij iedere keer naar terug willen. Hopelijk heb je er iets aan wil je ooit nog naar deze geweldige stad!

Sight Seeing

Je hebt natuurlijk heel veel toeristische plekken in New York en je moet er zeker een aantal gezien hebben. Het is iedere keer weer indrukwekkend om New York bijvoorbeeld van bovenaf te zien, ons favoriet is hierbij Top of the Rock. Je hebt hier echt het mooiste uitzicht of dat dat nou ‘s middags of ‘s avonds is. Ook moet je eens over Time Square zijn gelopen en vooral ‘s avonds is dit gaaf. De belevenis is op zich al een hele ervaring.

Vorig jaar zijn we lopend door Central Park gegaan en dit jaar hardlopend. Beide een enorme ervaring. Een rustig gedeelte in deze druk stad waar je heel eventjes kunt ontspannen. Wat ook zeker leuk is om overheen te lopen is de High line, ook een heerlijk rustige gedeelte van New york, met een heleboel fotogenieke momentjes!

In New York doe je veel met de metro en als je er dan toch inzit maak dan even een stop bij Grand Central Station. Dit is zo mooi!! Het lijkt even alsof je zelf in een film staat. Ook is One World Trade centre echt indrukwekkend en je kunt vlakbij ook een tour boeken waarbij mensen die het meegemaakt hebben hun verhaal vertellen.

Dit zijn vooral de high lights maar er zijn zoveel meer hoogte punten! Mocht je er nog meer willen weten laat het me dan zeker even weten.

Eten 

Er is in New York echt overal eten! Maar er zijn een aantal hotspots die ons bij blijven. Voor het avond eten hebben wij echt twee favorieten plekken waar we het hier in Nederland nog over hebben. Zo is Cuba in Soho echt een all time favorite. Aan de buitenkant van dit zaakje zou je het niet verwachten maar als je eenmaal binnen bent! Zulk lekker eten, jam jam! Ook hebben wij midden in Manhattan al drie keer de beste Sushi ever op. Het word voor je neus klaar gemaakt bij Blue Ribbon. Het is niet heel goedkoop maar zeker de moeite waard. Voor de rest moet je een keer gegeten hebben bij Shakeshack voor de lekkerste burgers en haal je de lekkerste donuts bij Dunkin Donuts.

Shoppen

Shop heaven!! Dat is New York. Je kunt echt eindeloos shoppen maar mijn favorieten zijn toch echt de Sephora en de Victoria Secret. Lingerie in Nederland shoppen vind ik echt horror maar in New York is het echt een uitje. De hulp is goed, de sfeer en de keuzes.

Wat voor kleding ook zeker scheelt zijn bijvoorbeeld de Levi’s broeken. Ook de Macy’s is echt absurd om in te lopen en van alles te bekijken, ze hebben er letterlijk alles. Op 5th Avenue moet je ook gewoon gelopen hebben om alle dure winkels te bekijken. Vooral kijken want kopen is een vermogen. Mijn favoriete shop gedeelte van New York is toch zeker Soho waarbij de Adidas winkel top is voor de sport liefhebbers.

Parken

Wat wij altijd in New York doen is tussenstops houden in de parken van New York. Heel veel mensen denken dat deze wereld stad alleen maar bestaat uit drukte. Toch zijn er echt ontzettend leuke parken waar je even in kan rusten of je lunch kan eten. Je ziet er van alles en kan even tot rust komen. Onze favorieten parken zijn Bryant Park, Madison Square park en Union Square park. Oh en vergeet Central Park natuurlijk niet!

Mochten jullie nog meer tips willen laat het me dan even weten. Ik kan maar door ratelen over deze geweldige stad. Ik hoop dat mijn derde keer snel zal volgen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *