Tip // Nieuwe merken bij Douglas

Nieuwe merken bij Douglas

Vorige week ontving ik een mail van Douglas, meestal verwijder ik die vrij snel om mezelf te beschermen een hele winkelmand te vullen. Toch bleef ik even bij deze mail hangen want er zijn een hoop nieuwe merken bij Douglas die ze mogen toevoegen aan hun assortiment.

Vooral de merken The Ordinary en Mario Badescu vielen me op. Van Mario Badescu heb ik namelijk al wel eens producten geprobeerd die me toen goed zijn bevallen en van The Ordinary hoor ik heel veel goede berichten over de verzorgingsproducten. Er zijn 7 grote merken toegevoegd die ik graag met jullie wil delen.

Mario Badescu

Dit merk viel me dus gelijk op, we konden het voorheen alleen bestellen via Engelse sites zoal Beautybay maar nu dus een stuk makkelijker. Ze hebben hele fijne gezichtsverzorging in het assortiment, waarbij ze gebruik maken van eenvoudige en effectieve bestanddelen. Het merk is betaalbaar en heeft een aantal toppers erin zitten. Vooral als je last heb van acne zitten er ook fijne producten bij om te gebruiken dus kijk dan zeker eens!

The Ordinary

Dit merk is heel erg in opkomst. Een merk wat qua design niet uitblinkt maar als het om ingrediënten gaat wel. Ze hebben producten met hyaluronzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het merk heeft een leuk prijsje en doet wat het moet doen. The Ordinary omvat een assortiment met oliën, serums en primers, maar ook peelings en crèmes.

Mocht je meer over dit merk willen weten er staat een hoop info op Douglas zelf!

Skyn Iceland

Een drietal producten zijn er tot nu toe te koop. Skyn ICELAND biedt oplossingen voor een door stress aangetaste huid. Het assortiment is op basis van puur gletsjerwater, algen en antioxidanten die de huid revitaliseren en weer laten stralen. De producten zijn diervriendelijk en 100% vegan

Patchology

Dit merk heeft dus alleen maar maskers! en wel te verstaan SHEETMASKS. Laat dat nu net mijn favorieten manier van maskers zijn. Ze hebben maskers voor verschillende doeleinden, heb je juist meer vocht nodig of een frisse uitstraling dan zijn hier verschillende type maskers voor.

Sand&Sky

Dit is een merk wat afkomstig is uit Australië. Het merk Sand & Sky staat voor de band met de flora en fauna van Australië. Daarom zijn de producten van Sand & Sky diervriendelijk en veganistisch en voor 100% gemaakt in Australië. Wel zijn de producten wat prijziger hierdoor. Heel benieuwd ben ik naar het masker hiervan!

Kora Organics

Van dit merk trekt vooral de verpakking mijn aandacht, lichte pastel kleuren en het oogt exclusief. Alle producten zijn geformuleerd met actieve organische ingrediënten en bevatten geen onnodige chemicaliën en toxines.  Elk product wordt tijdens het productieproces gefilterd door rozenkwarts kristallen om de vibratie van liefde in de producten en op u te brengen.

De prijzen liggen ook wel wat hoger.  Ze hebben ook sets met een stappenplan waarin dan een aantal producten zitten.

Amber Valette

Amber Valette is een model en actrice en is een samenwerking aangegaan met Douglas. Ze hebben samen zes exclusieve producten gemaakt met Douglas. Het zijn make-up producten voor de ogen, lippen en wangen.

Ik heb zelf nog nooit gehoord van Amber Valette en werd ook niet gelijk warm van de producten. Ik ben wel benieuwd naar de kwaliteit van deze producten, de prijzen variëren tussen de €20 en €40.

Elk merk heeft er wel iets interessant tussen zitten dus ik denk dat Douglas er heel slim aan heeft gedaan om hun assortiment wat uit te bereiden. Vooral van het merk The Ordinary wil ik nog wat verzorgingsproducten uitproberen.


Volg:

1 Reactie

  1. 31 maart 2019 / 11:26

    Wauw er zitten echt hele chique merken tussen. Of wel, merken die een chique uitstraling hebben. Ik ben benieuwd hoe de producten zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *