Terugblik November 2017

Weer een maand voorbij gevlogen en nu is het tijd voor de gezelligste maand van het jaar! Eerst blikken we nog even terug op November. Stilte voor de storm dat vind ik van November. Ook moet iedereen weer even wennen aan de koude en kortere dagen en is het tijd om na te denken over de Kerst aankopen.

Nieuwe favorieten producten

Op nummer 1 in mijn top 3 favorieten is zeker mijn Rosefield horloge en de daarbij behorende bandjes, er is geen dag dat ik deze niet draag namelijk. Daarna volgen de heerlijke poeders van Barú, elk weekend drink ik ze en ik ben er echt verslaafd aan. Op nummer 3 dan toch een beauty product, namelijk de Zoeva Plaisir box. Drie verschillende paletten waarmee je echt alle kanten op kunt.

Leuke dingen in de maand November

Eind November denk ik ieder jaar weer wat heb ik nou eigenlijk allemaal gedaan? Nou eigenlijk dit jaar ook niet veel boeiends maar toch is de tijd enorm snel gegaan. Wel zijn Niels en ik twee keer uit eten geweest, ben ik al Kerstsferen gaan proeven bij de Intratuin en hadden we een hele hoop verjaardagen.

Foto’s van de maand

Terugblik November

Artikelen van deze Maand

Deze maand zijn er echt heel veel verschillende artikelen online gekomen, alleen vielen de bezoekers aantallen dan wel weer een beetje tegen… Ik ben heel erg benieuwd waarom? Dus laat me weten als je opmerkingen hebt, vind ik alleen maar fijn! Qua reviews is er een artikel gekomen over de Zoeva Plaisir box, Starskin maskers, Maybelline lipstick, Barú poeders en mijn nieuwe bandjes van mijn Rosefield horloge. Ook heb ik jullie weer mijn favorieten adventskalenders van 2017 laten zien en maakte ik een Herfstlook.

Wat ga ik doen in December?

Vooral genieten van de heerlijke gezellige feestdagen en alles daar om heen komt kijken natuurlijk! Aan Sinterklaas doen wij niet maar met Kerst pakken we het juist wel groots aan. Ook ga ik dit jaar weer naar de JoshV sample sale (aankomend weekend) en ben ik tussen Kerst en Oud en nieuw vrij! De eerst volgende terugblik is in 2018, heel raar.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *