Terugblik April

Terugblik April

Het is weer eens tijd voor een terugblik! Deze rubriek is al een tijdje niet aan bod gekomen maar ik vond het weer eens tijd om het op te pakken. Wat heb ik zoal gedaan en wat waren de leuke dingen deze maand?

Nieuwe favorieten producten

Deze maand heb ik niet heel veel producten gekocht want volgende maand staat het tripje New York op de planning. Wel heb ik het nieuwe blush palette van Benefit gekocht waar ik enorm blij mee ben. In de categorie ‘geen make-up’ vind ik de fijnste aankoop mijn nieuwe gestreepte colbertje! Ohja en niet te vergeten hebben wij een nieuwe koffiezet-apparaat gekocht. Geen senseo of filterkoffie meer maar met echte gemalen bonen.

Leuke dingen in de maand April

De maand April is eigenlijk best snel gegaan. Allereerst natuurlijk genieten van het mooie weer wat we hebben gehad. Veel buiten gezeten, de eerste bbq werd een feit en veel gewandeld met Noa. Niels en ik gingen ook nog een dagje winkelen en als afsluiter hadden we een gezellig logeerpartijtje met ons neefje en nichtje en een dagje Burgers Zoo.

Foto’s van de maand

Artikelen deze maand

Deze maand zijn er niet standaard 5 artikelen per week verschenen en eigenlijk vind ik dat wel prima. Gewoon leuke artikelen plaatsen wanneer ik er behoefte naar heb. Ik plaatste wel een leuke outfit met mooie foto’s (vond ik zelf haha). Mij nieuwe aankoop, het Benefit blush palette. Ook liet ik jullie zien welke make-up producten ik gebruik naar het werk en wat we dit jaar niet willen missen in New york.

Wat ik ga doen in Mei?

Mei staat in het teken van relaxen en vakantie houden. Naar New York, 8 dagen lang genieten van deze pracht stad weer! Ik kijk er zo naar uit maar kan eigenlijk nog niet beseffen dat het al heel snel is. We hebben echt enorm veel leuke dingen op de planning staan voor New York. Ik ga alles natuurlijk met jullie delen!

Signature
Volg:

3 Reacties

 1. 7 mei 2018 / 00:06

  Echt zo enorm leuk <3 heel heeeeeel veel plezier daar lieverd

 2. Lyn
  17 mei 2018 / 06:46

  Hoi, wanneer komt er weer een nieuwe blogpost?

  • Vera
   Auteur
   18 mei 2018 / 21:26

   Vanaf eind volgende week weer! Ik ben een weekje op vakantie geweest dus je kunt daarna weer heel veel leuke dingen verwachten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *