Terug van weggeweest!

large

Allereerst is er wel een verontschuldiging waard na drie maanden geen blogpost online te hebben gezet. Helaas was het ook niet mijn eigen keuze om zo abrupt niet meer te bloggen want ik vond het echt verschrikkelijk. Ik zal jullie vertellen hoe dit kon gebeuren en vanaf deze week zullen er weer vol op blogpost verschijnen.

Mijn blog bestond pas twee maanden en vanaf de dag dat ik startte vond ik het super leuk om te doen. Natuurlijk was ik al een enorme tijd bezig met het opstarten en het maken van mijn lay out. Helaas gebeurde er naar die twee maanden iets wat ik niet had verwacht. De server waar mijn blog en domein op stond crashte en alles was weg, maar dan ook echt ALLES.

Er werd geprobeerd om de back ups terug te halen maar dit bleek onmogelijk. Alle blogpost die ik dus had getypt waren verdwenen. Helaas ben ik niet zo slim geweest om mijn artikelen eerst ergens anders te maken voordat ik ze online zou zetten. Het enige wat ik nog had waren de foto’s die ik had gemaakt van producten etc.

Gelukkig had ik zoveel plezier in de eerste twee maanden met het opzetten van mijn blog dat ik mezelf weer heb opgepakt na mijn vakantie in Italie. Ik begon met veel goede moed aan de nieuwe lay out. De lay out die je nu ziet is bijna hetzelfde gebleven als eerst omdat ik hem gewoon nog altijd super leuk vind!

Mijn artikelen zullen drie tot vier keer per week verschijnen en ik zit weer vol met inspiratie na deze mega lange vakantie!

Hopelijk vergeven jullie mijn offline periode en blijven jullie het leuk vinden om mijn blogposts te lezen! Mochten jullie op- of aanmerkingen hebben laat het me dan weten.

 

Follow my blog with Bloglovin

 

 

 

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. 28 oktober 2014 / 19:49

    Jeetje, hoe stom dat alles crashte! Ik ben ook niet zo ‘slim’ dat ik mijn blogpost ergens anders schrijf, bijv in Word. Moet ik misschien maar wel doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *