Tarte // Shape tape concealer & foundation

Deze twee producten stonden bovenaan mijn lijstje. Maar wat ik niet wist is dat ze niet te koop zijn bij Sephora. Na een zoektocht heb ik ze toch gevonden en was ik maar al te blij deze twee producten aan mijn stash toe te voegen. Vandaag deel ik mijn review over deze populaire Tarte Shape tape concealer & foundation.

Uiteindelijk vonden we een Ulta waar zowel de concealer als de foundation te koop waren. Bij Ulta hebben ze zelfs een hele hoop producten die in Sephora niet te koop zijn. Er ging echt een hele nieuwe make-up heaven open voor mij!

Tarte Shape Tape concealer

De Shape Tape concealer is één van de bestellers die enorm geliefd is bij beauty liefhebbers. In totaal zijn er 14 verschillende kleuren te verkrijgen en de range is best groot. Wat ik vooral goed vind aan de tinten is dat ze er ook voor zowel hele lichte huidjes als getinte huid is.

De concealer is full coverage maar niet zo dik als de maracuja concealer, de substantie is licht en makkelijk te blenden. Ook is het zo dat het een frisse blik geeft en vooral niet te matte of in de lijntjes trekt. Dit zou komen door de toegevoegde Shea butter en Mango extractie.

De concealer komt met een vrije grote applicator waar ik in eerste instantie mijn twijfels overhad. Toch merk ik dat dit heel goed werkt en je hierdoor voldoende product aanbrengt om donkere cirkels of puistjes weg te werken. De substantie en de dekking is echt top!

Ik ben zelf voor de kleur Light Neutral gegaan maar ik had denk beter een iets lichtere kleur nog kunnen nemen. Opzich past deze wel bij de kleur van mijn huid maar af en toe neigt hij iets te oranje. Dat weet ik dus voor de volgende keer want dit is echt een blijvertje.

In vergelijking met de foundation vind ik de concealer wel vrij duur namelijk €26. Ik heb het er zeker voor over want gebruik hem vaak.

Tarte Shape Tape Hydrating foundation 

Er zijn twee verschillende foundations van deze variant te koop namelijk de matte en de hydraterende. Ik ben eens niet voor mat gegaan omdat ik al zoveel foundations heb die een matte finish hebben. Deze hydraterende foundation zou namelijk dezelfde soort substantie hebben als die van de concealer. Een combinatie zou dus perfect zijn.

De foundation is olie vrij en vegan! En zelfs te koop in 18 verschillende kleuren. Ik heb zelf de light neutral wat voor mij nu een goede match is.

De foundation dekt ook goed maar laat wel een hele mooie gloed en dekking achter. Het is niet dat de foundation er hierdoor af glijd maar gewoon mooi op zijn plek blijft zitten. De combinatie met concealer en deze foundation is echt heaven!

Voor deze foundation hebben ze ook gekozen voor een applicator. Wel een fijne manier van werken maar net wel wat minder hygiënisch. Voor mijzelf geen probleem want ik zorg altijd dat mijn gezicht voor het aanbrengen schoon is. De foundation is ook te koop via te Tarte website en kost €39.

Boven / geen make-up, Onder / met foundation en concealer


Volg:

1 Reactie

  1. 4 juni 2018 / 10:39

    Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt Vera wauw!
    Het product ziet er goed uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *